Aldatmasından ya da psikopatın biri çıkıp beni öldürmesi falan beni çok korkutuyor. Önceden hayalim sevdiğim erkekle güzel bi yuva kurmaktı artık o hayallerden eser kalmadı. Çok korkuyorum normal mi böyle şeyler düşünüp korkmam
1 ay
Ben de artık ülke kadınına soğudum 🙄 bizim ülkede kadınların seçimleri hep şaşırtır beni ölüme koşuyorlar fazla rahat takılıyorlar vs vs böyle olması normal ülkeye bak tımarhane
Zamanında karşı camdan suikaste uğrar mıyım ya da kendime dışarıda zırh yapmalıyım gibi düşüncelerim vardı. :D Bunlar maalesef günümüzdeki güvensizlik sonucu olarak anksiyetenin sonucu. Gayet normal hiç korkma. Tutarlı adımlarla aşabilirsin.
Hayırlısı ama bilmiyorum
Endişelerin varsa zaten daha fazla düşünüp araştırarak karar alman en iyisi.
Aslında değil hayallerindeki erkeği seçmek senin elinde yine ince eleyip sık dokuyup sonradan birpey çıkarsa önlemini alırsın boşanırsın anlaşamayıp boşananlarda var ama sürekli onları düşürsen evlenemezsin hiç normal değil
Nebiliyim her gün kadın cinayetleri olunca ülkede
Dürüst olursan asla korkmana gerek olmaz. Asla. Umarım mutlu yuvan olur. Bende isterim bende erkek versiyonunum kendi sebeplerimce bende senin gibi uzağım evlilikten.
Bu düşünceler çok normal ve sandığından daha yaygın 🌸 İnsan kendini teslim ettiği ilişki ve evlilikte zarar görmekten korkar çünkü kalbini ve hayatını açıyorsun 💔
Korkuların sana “dikkatli ol” demek için var. Sorun, hayatını tamamen yönetmeye başladıklarında başlıyor. Güvenli sınırlar, sağlıklı iletişim, tanıma süresini uzatma ve acele etmeden ilerleme sana iyi gelir 💫
Şu an evliliği ertelemen de çok doğal. Önce kendini güçlendir. Kendini tanıdıkça ve güvenli ilişkiler gördükçe evlilik fikri gözünde daha yumuşayabilir 🕊️💞
Cevap
16Cevap
Normal değil,
Haklısın sende. Ortalık kötü. Bu işler şanstan ibaret.
Ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
Evlenicek erkek bulursan kacirma
Beni de korkutuyor, aldatmanın bu kadar kolay ve basite indirgendiği ortamds
Aldatmayı geç kadınlar olarak öldürülmekten korkuyoruz en çokta
Her gün bi kadın öldürülüyor malum
Bazen doğruyu bulmak için yalnış olduğunu bilsen bile evleneceksin
Öldüreceğini bile bilemi
Ne diyosun her gün bi kadin öldürülüyor ülkede?
Çok takıntılı bi insanım maalesef
Napmaliyim
Evet kork zaten şu dönemde valla babana bile güvenme
İyide etrafimdada millet evleniyor çatır çatır ama
Haklısın
Öyle bi döneme geldik ki gayet normal korkmam ne diyeyim
Çok haberlere takılma kendine uygun birini bulursan zaten sıkıntı kalmaz önemli olan kendine denk birine denk gelmek
Ölüm mutlaka olacak neyden korkuyorsun yaşa hayatını
Evet günümüzde çok normal
Napicaz etrafimdada millet çatır çatır evleniyor
Millete göre yaşamıyoruz
Kork zaten, korkulmayacak gibi değil
Aşık olunca geçiyor o korkular
Bizde nafaka ödemekten korkuyoruz
üzücü haberler izleyince akılda yer ediyor
anksiyeten var
Nasıl korkmayayim daha yeni haber gördüm çok kötü oldum
Kadın öldürüldü yeni Antalya'da yakılarak
Ben korkmuyom lol