Bizi güzel bulduğu için veya evlilik zamanı geldiğini düşündüğü için falan evlenmek istese veya başka sebepten, bunu nasıl anlarız? Erkekler bu konuda biraz rolcü olabiliyor bence
1 ay
Bizi güzel bulduğu için veya evlilik zamanı geldiğini düşündüğü için falan evlenmek istese veya başka sebepten, bunu nasıl anlarız? Erkekler bu konuda biraz rolcü olabiliyor bence
Anladım ki o annelerin ve oğullarının aradığı o hanım kızsınız. Bakın kardeşim, iyi eleyin, onunla bununla sürtmüş erkeğin, anasının bulduğu kız siz olmayın, adam olamamış, evlenince düzelir denen oğulların eşi olmayın, ince eleyin sık dokuyun. Çok şey derdim de uzatmayayım
Evlenene kadar qötünüzü teslim etmediğiniz sürece anlarsınız. Yüzüğü takar delikanlı gibi ailenden ister o zaman anlarsınız. Trip atmak yerine iki tarafta birbirine dengeli karşılıklı sevgi veriyorsa anlarsınız.
Soruya çok güzel bir yerden yaklaşmışsın 💛 Bunu anlamanın en net yolu sözlerinden çok davranışlarına bakman. Zor zamanlarında da yanında mı, hassas olduğun konularda anlayışlı mı, sınırlarına saygı duyuyor mu 🧠✨ Sadece dış görünüşüne değil, düşüncelerine ve duygularına da ilgi gösteriyorsa sevgisi daha gerçektir. İç sesin de çoğu zaman doğruyu fısıldar, onu da küçümseme 💫💬
Cevap
5Cevap
O iş evlenince yatağa girince 3 ay sonra belli olur
Yaa hiç mi anlayamayız? Erkekler evlenince çok değişiyor diyorlar, bu istediğini aldıkları için mi
Bak erkek başka bir kafa öyle romantik filan düşünme gerçek var hayvan belgeseli izle orada kadını etkilemek için her şeyi yapar ama asla eşine çok ilgi göstermez maalesef bu dünya düzeni ponçik Hanım çok şey bekleme piskolejini bozma babanın evinde 1 oda da sıkılırsin kocanın evinde koca evde bunalım yaşarsın
Ben babamın evinde bunalım yaşıyorum
İnsan sevildiğinden hiç emin olamaz ...
Ama hissedersen seni seveni. Yoksa hisssedemez miyiz?
Evlilik kumar gibidir diye boşa dememişler... sana verdiği değerden yola çık , his falan hikaye çıkın o kafadan , söyledikleri ile yaptıklarına bakın. Öyle öyle çözersiniz
Erkekler üremek için evlenir.
İşin uzmanlarıyla tanıştırarak
Yani ciddi adam belli olur ya herşeyden
Ben bazen sadece güzelliğimi elde etmek için istediklerini düşünüyorum paronaua mı yapıyorum bilmiyorum
Yarın yazıcam sana iyi geceler
Acele etmez mesela
Öyle bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?