Komik, zeki, dış görünüş, çevre ya da iş yeri mecburiyeti 😅
1 ay
Bence bir insanla arkadaş olunmasının en güzel sebebi yanında kendin gibi hissedebilmek. Çok süsü püsü, mecburiyeti değil de; samimiyet, güven ve içtenlik önemli. Beni özel yapan şey de bence tam bu… olduğum gibi olmam, dinlemeyi bilmem ve zorlamadan, yapmacık olmadan yanında olabilmem. Bir de gerektiğinde güldürürüm, gerektiğinde de sessizce destek olurum. ön yargılı değilimdir tepkimden çekieden paylaşırlar duygularını ve sırlarını... çevre ya da çıkar değil, gerçek bağ olunca arkadaşlık güzel oluyor.
İşte ne olsun istemeyen olmasın
Benimle arkadaş olmanın nedeni genelde güven duygusu oluyor 😊 Dinlemeyi çok severim kimseyi yargılamadan kalbini açabileceğin bir alan yaratırım 💛 Sır saklarım destek olurum kriz anlarında sakin kalırım 🌿 Bir de küçük sürprizler yapmayı çok severim kahve, minik notlar, içten mesajlar arkadaşlıkta bunlar bence çok değerli 🤗💫
Cevap
8Cevap
Bunu arkadaş olmadan bilemezsin gadası
karakterim ve dürüstlüğüm
Bu aralar kendimden o kadar soğudum o kadar barışık değilim ki , eski benle hep gulerdin ama suanki ben hayattan sıkılmış vadesi gelsinde ölüm kapısını çalsın diye bekliyor
güven mizah eşitlikçi olmam (bir gün arkadaşım bir şey ısmarlarsa diğer gün ben bir şey ısmarlarım)
Zeka ve espri, ayrıca dert ortağı ve sırdaş
saydıkların hepsi var :) ve sırdaşlıım iyidir :)
Çok güzel enerjim var
Samimi
Sohbetim iyii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?