3 ayHayır Kürt ile evlnemem Hint kökenli Kurmanci Orta doğunun en düşün azınlığı bunlar aslan evlenmem kültürsüzler her açı dan halleri haraketleri çigene kavim zaten İran Mısır kaynakların da öyle yazıyor biz 50 60 yıl maruz kalıyoruz Turgut Özal sağ olsun ırak dan sandam kesiyor diye o dönem 1.8 2 milyon bu nufusu soktu sonra PKK deniler terör örgüt patlak verdi kaçakcılık kaçak elektirin yenge istismarı bölücük her şey var arkadaş bunlar da ne tarihim de yerleri var ne kültürüm de Suriyeliler bile şunlara kimlik vermemiştir mısır İran Pakistan sınırın dan bunları indiren de Yahudiler ile ilğilizler pek bu çoğrafya ile alakalı olmayıp da buralı olduğu masalları anlatırlar japon da bile buna benzer sorunlar var girdikleri her ülkeyi maf ederler bir evde 15 kişi yaşarlar kabile gibi her millet den çarptıkları kültür genelek ile kültür oluşturma başası var dır ben daha bu yaşıma geldim şu modeller den düzgün insan görmedim çok da dövdüğüm vardır aşırı ahlaksız namusuz oluyorlar ticaret de türk düşmanı olur hepsi emin olun bunlara kız verenleri türk den saymam vatana ihanet görürüm ne evlenin nede kız verin zaten hiç bir türk şunlar ile karışmaz arap ile bile evlenmez türk kaldı ki bunlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayEğer sevdiysem neden vazgeçeyim. Kürt ile Türk ya da Arap ne farkı var insan olduktan sonra. Irkçı değilim diyorsun ama sorun bile ırkçılık kokuyor. Bu soruyu sadece kültür farkı olarak sorabilirsin ırkçılık yapmamak için. Ki ona da cevap vereyim kültür farkı bir zenginliktir almasını bilene.
20 Yorumla
Benim için fark etmez, babam türk annem kürt. İki tarafın da kültürüne az çok hakim olduğum için sıkıntı yaşamam
22 Yorumla- 3 ay
Aynen öyledir
- Aile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı.
3 ayasla istemem ne kadar seversem seveyim bitiririm
32 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederimmm
Soran3 ayRicalarrr
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiyi belirleyen şey köken değil karakter 💛 Senin de dediğin gibi asıl konu kültür farkını nasıl yöneteceğin. Her ailede baskın gelenekler olur ama konuşarak ortak bir yol bulunabiliyorsa sorun olmaz. Ön yargısız tanımaya devam edersen hem kendini hem karşındakini daha iyi anlarsın 🧡✨ Vazgeçmek için tek başına ‘Kürt olması’ bence yeterli bir sebep değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
3 ayİnsan olsun aileme saygılı olsun beni sevsin gerisi önemsiz gadası
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u 3 aySorun değil neden sorun olsun.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
3 aybenden cok ailem sorun eder ajajssj ben de pek istemem açıkçası, yabanci da istemiyorum türk iyidir mumkunse batı batı sjsjd ama gonul isteee kimi sececegini bilmiyooor
113 Yorumla
Soran3 ayBsjxbsjdjs gönül işleri biraz karışık yaa. Bir bakıyorsun taa Kolombiyalı kız aşık oluyor falan JDBWJFBDKFBWKS
Soran3 ayBi de bence kürt ile türk eşit ya sadece kültür farklılığı beni korkutur o kadar skdjwjs
- 3 ay
senin kolombiyali aşkın ruyama giriyodu ahajshsj etkisinde kalmisim büyük ask cikar ordan benden demesi ehehe
Soran3 ayArtık iletişimde değilim ki hwjdbwkfjwkd ilgilenmiyorum direktt
- 3 ay
2. dedigine cok yorum yapmayım canim, yanlis lanse olabilir shsns
Soran3 ayŞşşş 🤫🤫🫢
- 3 ay
ask seniii bulabilir dee, uzakta durabilir deeee shshs
Soran3 ayBence bulabilir yaaa uzak olsa daa son derece yakın hissettiğim birisi olabilir meselaaa
- 3 ay
ollaaabiliiirrr tabii shshhs
Soran3 ay🤭🤭🤭 meselaa Marmara/İç Anadolu
- 3 ay
güney Amerika da olabilir gibi shsh
Soran3 ayHANSJWJDJW latinn 🫠🫠🫠
- 3 ay
@frambuazlıçilek ailen doğru olanı yapıyor bence
Irkçılık ayrımı yapan biri mi, ailesinin bana ve aileme davranışlarına, evlenince nasıl bir hayatım olacak, kalabalık misafirleri tek başına ağırlamam sevmem , iyice araştırıp uyuyorsak ona göre tercih ederdim
20 Yorumlaİnsanlar evleneceği kişinin ırkını da bir zahmet evlenene kadar öğrenmeli evlendikten sonra aa sen Kürt müsün hadi o zaman ayrılalım diyecek değiller herhalde
10 Yorumla
3 ayGerçekçi olmak gerekirse nereli olduğunu sorun etmem asla ama 20 tane amcası, 30 tane dayısı, 250 tane yeğeni olan birisi ile mutlu olamayacağımı düşünerek vazgeçerdim.
11 Yorumla- 3 ay
Etrafımda bu tarz örnekler olduğu için biraz abartarak yazdım. Düğünü, özel günü bitmez. Herkes sürekli topluluk halinde davranır vs...
3 ayEvlilik zor işler. Kültür, aile, beklentiler, hedefler vs her insanla kolay olmaz. Bazen yöreler bile anlaşamaz. Eğer geleneklerine düşkünsen, beklentin ailen gibiyse kendine yakın bir insanla evlen.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
3 ayAyrılıkçı fikirleri yoksa buradaki değerlere bağlı biriyse etnik kökeni çok önemli değil.. Benim arayışım daha çok anlaşabilmek ve huzurlu bir ilişki..
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 3 ayOlmaz, ben de kürt'üm. Irk, dil, din farklılığına karşı saygım var. 💁Tüm kimlikleri yakıp Dünya'ya 🌍insanca bakmak, o çercevede davranmak gerekiyor.
216 Yorumla- 3 ay
Ben Kürt değilim sen Kürt olduğun için böyle konuşuyorsun bence Orta doğunun en düşün sınıfı Suriyeli daha elit evlemem çocğumun aydiyetsiz olmasını istemem
- 3 ay
Kürt değil aslın kurmançi Hint kökenli komancolalar kendilerine kim oluşturma ortada ne ırk var ne millet ne eser hiç bişe yok İran mısın kaynakların da çigene kavim diyorlar bunlara
- 3 ay
Orta doğulular şunlara kimlik bile vermemiş ülke dışına itmişler Araplar neden acaba mısı da aynı İran Pakistan sırında aynı neden acaba
- 3 ay
Irkçılık kötü diyenlerin hepsi şu dünya alt tür düşük sınıflar olması hayret ettirir beni
- 3 ay
@yarlidavsan bence öyle düşünmemelisin. Kürtler de insan sonuçta. Her insan farklı kimseyi küçümsemek doğru değil.
- 3 ay
Irak dan mülteci gibi 50 yıl önce ülkeye girip de terör sorunu çıkarıp 40 bin askeri öldürenleri vatan daş saymam akp gider elbet bekliyoruz türk milleti unutmaz bunu çözüm süreci istemiyoruz geldikleri topraklara sınır dışı edilmeli ülkede ne yaptıkları ortada hepsi dem gibi terör partilere oy türk düşmanı artık ülkede bunlar nefret zirvede iş vermem bunlara çevrem de tutmam
- 3 ay
@Yarlıdavsan ben bunu olaylardan bağımsız olarak düşünüyorum. Durduk yere şu milet şöyle şu millet böyle diyenler için. Ön yargı oluşturan insanlar için yani kısacası.
- 3 ay
Bunları ırak dan oraya Pakistan İran sınırın dan suriye mısır yukarların dan bunları İngiliz yahudi indirdi ıraka oradan türkiyeye soktu arzı mevut için Türkiye refarandum yapsalar vatandaşların yüzde 76 sınır dışı edilsin der Suriyeliler gibi girdiler bu topraklara unutma
- 3 ay
@yarlidavsan olaylar olmuş diye o olaylar olayı çıkaranı bağlar. Tüm herkesi aynı kefeye bırakmak doğru değil. Mesela ben de kürt'üm sen de türksün belki. Bir Türkle olay olsa " Ne rezil bir millet şu Türkler demiyorsam herkesi aynı kefeye bırakmıyorsam hızımı alamayıp onlara vatandaş bile denmez demiyorsam. Onlar da bunu yapmamalı. Herkes kendi içinde bir dünya kimse kimseyi yargılamamalı The end. 💁
- 3 ay
Ben türküm bu toprakların gerçek unsuru bana hikaye anlatma senin gibi ırak Suriye sınırların dan yuvarlanarak atam dedem gelmedi yaptıklarınız ortada ülkede alğı mı kalmış ülkede referandum yapsalar vatabdaşları yüzde 70. gitsin der ben millet ile sorunum yok ülkede pislik çıkaran tek küme bunlar azınlık olmalarına rağmen böyle laz var cerkes var bulga Rum her millet den insan var sıkıntı sizde olması ben karşıyım bu modeller ile evlenmenilmesine zaten çoğu aile vermez kız almaz da
- 3 ay
@Yarlıdavsan saygı sınırından konuşursan sevinirim. Irkımdan dolayı beni yargılamak kimsenin haddi değil. Bu konuyu da kapatıyorum burada. 💁
- 3 ay
Ben tarih ve yaptıkların dan yola çıkarım bütün pislikleri yapın sonra yargılama olmasın hayatınız da terör lanetmesler dem oy atarlar giz türk düşmanları 🤣
- 3 ay
Sorsan iyileri var iyi dedikleriniz de başka ırk neyse ya 🤣🤣 @Bihteeerrr gidiyorum ben ve kürt diye dolanmayı iyi bir şey sanıyorsunuz ülkede 1.5 2 milyon ermeni var kürt diye dolanan Zazalar var aynı şekilde önüne gelene Kürt dediklerin den bunlar belki Türkler bir gün yaptıklarımız dan sınır dışı eder bizi çok gösterelim kendimizi kafası 🤣🤣 şunlar dan adam çıktığını görmedim şu yaşa kadar adam olsalar devleti olur tarihi olur bir şeyleri olur kendi içlerin de bile at hırsızları birbirlerini eşlerini gondiklerler fkdkdo
- 3 ay
@Bihteeerrr genel görüşümü belirtiyorum sen her şeyi üstüne alınma senin gibi Kürt olmaz zaten DNA baktır 🤣🤣
- 3 ay
@Yarlıdavsan saçmalayın lütfen hahah benim kime oy verdiğimi bilmeden konuşuyorsunuz demek ki herkes aynı değil bu da size ders olsun. Sjsjsh
- 3 ay
Bilmiyorum yakından incelemeye almam lazım seni 🙄 Ümit Özdağ mı atıyorsun yoksa
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kültür farkı sevmem hiç bana ters okumadan dedim bu arada jdjdjjddj (bide ben ırkçıyım çok dalga geçerim :d)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 aySorun olmaz iyi insan olsun yeter kürt diye ayrımı kesinlikle kabul etmiyorum nokta konu kapalı benim için
10 Yorumla Irkına değil insan olup olmamasına bakıyorum karşımdakinin...
21 Yorumla- 3 ay
Sana da engel yallah suriyeye
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 ayIrksal ayrımlar saçma fikirler ortaksa bir problem görmüyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayDuruma göre değişir bence hepsi gelenekçi olmuyor
11 Yorumla- 3 ay
Dur şuna da engel atalım
Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Kürt kızları hem mutfakta hem yatakta erkeği doyurur ayrıca feminist kafada değiller ❤️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu işin Kürdü Türkü yok birincisi gönül işi ikincisi insan olma işi her ırkın iyisi de kötüsü de var Allah iyilerle karşılaştırsın
10 Yorumla
3 ayYazistigim bi erkek Kürt oldugu icin bunu sorun yapti daha once basina gelmis acaip kompleksliydi ailen istemez diye ve konusmuyoruz artik
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
3 ayHayır olmaz bende Kürtm çünkü
15 Yorumla- 3 ay
Dur sana engel atalım
- 3 ay
Sg sbim
Soran3 ay@yarlıdavsan kankam bir tık boş yapmışsın kusura bakma ama... Türk Kürt kardeştir. Yallah Suriye'ye falan demişsin. Kürtler arap değildir ve teröristleri desteklemeyen her kürt kardeşimdir benim. Tabi ki bu senin düşüncen ama insanlara rahatsızlık vermen hoş değil.
- 3 ay
Beyin yok ml kendini üstün ırk sanıyor heralde bu zekayla hahah
Soran3 ayYaa dkckskfnw öyle de demeye gerek yok bence o onun düşüncesi sonuçta ¯\_(ツ)_/¯
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayİşim olmaz malum ırkla
11 Yorumla
Soran3 ayNedenn
3 aysorun cunku kultur farki var o evlilkten hayir gelmez
20 YorumlaHayır, Vazgeçmem. Din, Dil, Irk Neden Önemli Olsun?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
3 aydeğil valla evlencem
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
3 ay@la__llorona Ne diyo bu :D:D
227 Yorumla- 3 ay
Harbi ne diyor jfjj kürtleri yedirtmem🤣 kürt olmaması sorundur kurbaney 😂
- 3 ay
@La__llorona ezz kurbaannneeyyyyy ahhahah
- 3 ay
😂😂Türk erkeğinin adı var kürt erkeğinin tadı var bebeğim jjff vara vara kırmanci has kurbaney 😂
Ne diyordu "bayılıyorum kurmanç erkeklerine kütür kütür kemiklerimi kırın"🤣https://youtube. com/shorts/GTDmc6zQmOs? si=nIWlavclSmRGS9D3
- 3 ay
@La__llorona hahafhafah meşhur abi ablamız :D
- 3 ay
youtube.com/shorts/l-MdsjW4nCM?si=hEDjPUEsID1pZjem
Uyurken gördüğüm rüyalar jjffj - 3 ay
@La__llorona Hahahah :D
- 3 ay
Bu takılmalık patates kızına selam söyle 🤣 koca aramaya devam
- 3 ay
Geldi yine kornişon turşu jfjjfj aleyküm selam. Aynenn koca arıyorum fakir olmayan , gerçekten tarlaları olan. maaşın arabamın mazotuna yetmez jfjjf. aşk laftır paralı erkek şarttır. hadi naş naş kış kış.🤣
youtube.com/shorts/kXX4ZxWJXkY?si=DRuA_RZWzbhllc5C
sende arıyorsan sana bulalım yetersiz bakiye 😂
youtube.com/shorts/I3k0b7tpvDU?si=Yyv2DnPvynhIojb3 - 3 ay
Engelli mikrop bende yazısını da göremiyorum
- 3 ay
Peşimi bırak kötü kadın
- 3 ay
Yaa şapşal ya jdjj göremiyormuş. kör müsün şaşı mı? gerçe sende haklısın... benim gibi bir kadını gören her erkek şaşı kalır. harika genlerim sayesinde.. Senin suçun değil...😂 Allah vergisi ahhh ahhh güzelliğim. Allahta beni böyle lanetledi bebito.
Peşindeyim sorma jdj tavşan zıplasada kaçsak diye hayal kuruyorum. Seninle evlenicem 😂kaçır beni yiğidim. Bekliyorum seni Kızılay meydanında. Zabaha karşı 6 da bekleyeceğim zıp zıpım fıfırım, yanık motorum, muah. dhfjj
- 3 ay
Engelini kaldırdım ne diyor bu
- 3 ay
@La__llorona Kürt dediğin hurmançi Hint çigeni şunlara bakan kızı türk den saymam git suriyeli ile takıl daha elit
- 3 ay
Meymeun gibi tiplere neyse midem kalktı tekrar engelliyorum seni bu Kürt diye dolanan kızlar türk erkeği diye kuduruyor git kendi türün ile evlen diyince de kendi türüne bk atıyor🤣🤣
- 3 ay
Orta daoğunun en düşük sınıf azınlığı işim olmaz Allah dan çok yok buralar da 🤣🤣
- 3 ay
Türk değilim zaten trek.:d istediğimle takılırım derdi sana mı düştü 😂 hadi zıpla zıpla kenara. bekleme yapma.
Evlenirim sanane çocukta yaparım, kariyerde. Kürtlede evlenirim kurtlada. Jdjjdd hadi ikile... - 3 ay
Şu çözüm süreci hata bence sınır dışı etsin devlet şunları 😎
- 3 ay
Yavv İran kizları sana bakıyor mu ki gülüm jfjj neyin tribindesin? G**t**nü silmeye kağıt diye bile kullanmayız seni 😂
- 3 ay
Hintli Pokemon ya kaçak elektirik realde hiç acımam bunlara ya neyse 🤣🤣 peşimi bırak sana bakmam ben
- 3 ay
@La__llorona türk erkeği size bakarmı hadi baktı ailesi kabul eder mi 🤣🤣 auuuuuu
- 3 ay
Biri şuna ilgi versin. Yanık motor sal beni hdjj
Hee peşindeyim. Tavşan gaç davşan gaç. G**t** p*klu davşancık😂 - 3 ay
Yeminle öyle canım sıkılıyor ki paratöner gibi Kurmanci çigenesi kızı çekiyorum üstüme türk erkeği diye çıldırıyorlar arkadaş sosyal medya gelince showlar kendi türünüz ile evlenin ben şunlar ile evlenen türkü türk den saymam zaten evlenen de çok az azınlık Orta doğunun en düşük sınıfı bir evde 15 kişi yaşarlar kültür desen yok vs vs ne giydirsen üstlerine oturuyor sevmedim gitti şunları Afrikalı kabile kızına bakarım şunlara bakmam
- 3 ay
@La__llorona ben senin Hintli çigene Kurmanci olduğunu bileydim çok önce den engel atardım 🥲
- 3 ay
Ümit Özdağ sınır dışı edicem diyor şunları oyumu ona atıcam akp çözüm süreci hata 🤣🤣
- 3 ay
Yavv olum seni nikahına almayacağım göre derdi sana mı düştü? İster puta tapanla olurum , ister şeytana tapanla, isterse unicorna tapana jfjjd sanane 😂hadi yallah kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah 😂😂
- 3 ay
@La__llorona hhajabshsbs
- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
3 ayOlmaz çünkü bende Kürt kızıyım
21 Yorumla- 3 ay
Dur sana da engel atalım
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
3 aySorun benim için istemem vazgeçerim.
22 Yorumla- 3 ay
Zaten şunlara bakan kızı türk den saymam 🙄
- 3 ay
Şaşırtıyorsun beni 🙄
Kürt olması zorun olmaz, benim için
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Pkklı vatan haini olmasın kafi
10 Yorumla
3 ayÜlkesi olmayanla evlenmek istemem
10 Yorumla
3 aySorun olmaz bende Kürtüm çünkü
10 YorumlaSiyasiler bitti sizmi basladiniz artik
10 Yorumla
3 ayVietnamlıyla evlenirim Kürtle evlenmem
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Sorun değil.
20 Yorumla
3 ayAlevi kürt’se sorun olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 aySevmem ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı.
3 ayBenim için sıkıntı.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 3 ayYoo değil.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmaz hayır
10 Yorumla
3 ayVazgeçerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 887 cevap paylaştı. Sorun , işim olmaz
10 Yorumla
3 ayKürt bşrini istemem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
3 aySorun degil
10 Yorumla
3 aySorun olmaz
10 YorumlaAşiretse sorun olmaz
10 YorumlaAilem istemez
10 Yorumla
3 aySorun tabi ki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri