Her zaman değil ama buna karşı değilim bazı istisna durumları hariç belli bir sınavı atlarsın falan bir şey olursun bunda başarı varsa olur veya kendi emeğinle maddi imkanların iyi olur buna da kimse karışamaz üstünlük olabilir
Evet görüyorum. Bu kadar gerizkalı ile kendimi bir tutamam. Fakat hak özgürlükler insani yaşam olarak asla üstün görmem ne kendimi ne bir başkasını kendimden...
Görsel çok iyi anlatmış durumu 😅 Gücü eline alanın kafası kolay karışıyor. Kendini üstün görmemek çok değerli bir duruş 👏 Hepimiz eşit değerdeyiz ama herkes aynı olgunlukta olmuyor. Farklı alanlarda daha iyi olabiliriz ama bu kimseyi üstün yapmaz 💛 Empati tam da burada devreye giriyor 🌿✨
evet heleki erkelere karşı. tek amacları cinsellik kendi kendilerini aşağıya çekiyorlar gerçi kendi işimde var mal mal konuşanalra paylarını veriyorum onlar gidip aptronlarına amelilik yapsınlar 😂 zayıf patronlukları evdeki ailelerine yeter anca pısırıklar
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 ay
@Seymorka bana değil ama anneme haksızlık yapıldı. övünüyor musunuz bir de yaptığınız iğrençliklerle beklenir gerçi devamm
Kendimi de bir başkasını da üstün ya da aşağı görmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Yok ben basit birisiyim. bana iyi davranırsan bende sana iyi davranırım, bana kötü davranırsan bende sana kötü davranırım. Beni anlamak çok kolay ve basit.