Erkek arkadaşım 4 seneye evlenelim anca diyor, düğünü kendim yapacağım diyor, ben de tek başımıza olmaz, aileler de yardım edecek diyorum. Haksız mıyım?
1 ay
Sen de haklisin o da. Dedigimi yanlis anlamani istemem ama erkekler kucuklukten itibaren eve gelir getirme icgudusuyle buyutulen varliklar. Bir an once hayata atilip para kazanip kendi ayaklari uzerinde ev gecindirmeye calisiyorlar. O yuzden iliskinizde evliligi kendi planlamasi ve maddi olarak ailesine kulfet gibi gormesi, ailesinden beklenrisi olmamasi normal. Ama bence kulfet degil aileniz de size bir miktar yardimci olabilir. Ama esinle konus bakalim derse ki ben istemiyorum onlardan bir yardim o zaman belki bildigi bir sey vardir ya da ayarlamistir o elindeki butceyi ona birak..
Düşündüğün şey çok mantıklı 😊 Evlilik sadece iki kişi değil ailelerin de dahil olduğu bir süreç 💍 Tek başınıza her şeyi yüklenmek hem maddi hem manevi olarak zorlar. Aile desteği istemen çok doğal hatta sağlıklı 👍 Bence onunla sakin sakin konuşup beklentilerini ve korkularını netleştirmen iyi olur 💬💕
Cevap
2Cevap
4 seneye 3. dünya savaşı çıkar
4 seneye kim öyle kim kala
Cok film izliyor ondandır
Haklısın tabi canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?