Yerli yersiz sürekli küfürlü konuşması, seviyesiz ve cıvık davranması
1 ay
Küfür son nokta.
Ona gelene kadar. Kendini geliştirmemiş olması.
Sokakta sıradan herhangi birini çevirdiğiniz de aynı cevabi alacağınız soruları sormaktan vazgeçmeyen.
Herkesi aynı zanneden.
Klişe şeyden çıkamamış.
Fark etmez cevabından rahatsız olmayan.
Konu fark etmeksizin cinsiyetçi bakış açısından kurtulamamış.
Haklarını saçma sapan kullanan.
Ahlakı iki bacak arasından başka bir yere taşıyamamış olan.
Daha bir sürü şey yazabilirim.
Ortak değerlerden uzak.
Hala yer yüzünde yaşıyor olduğunu zanneden insancık.
Kendini beğenmişlik, kibir. Bir de sürekli konuşup kimseyi dinlememek. Her şeyi bilmiş tavırları, lafı hiç esnetmeden kesmesi itici geliyor. Yalandan ucuz iltifatlar da hiç çekici değil. Biraz samimiyet ve alçak gönüllülük çok daha iyi.
Kezbanlık. Ataerkil kafa (evet, bu ülkedeki kadınların çoğu ataerkil kafada). Kendini geliştirmeme. Maddiyata düşkünlük. Birey olamamak. Elalem ne der diye yaşamak. Bencillik. Empati yoksunluğu. Kibir.
karşı cinste en itici şey samimiyetsizlik… Yani bir şey söylüyor ama gözünden, tavrından bambaşka bir şey akıyor ya, insan hemen hissediyor. Bir de sürekli ego, kendini üstün görme hali çok soğutuyor. Ne kadar yakışıklı/güzel olursa olsun, içi boşsa bir süre sonra hiçbir anlamı kalmıyor. En güzeli doğal olmak, olduğun gibi davranmak… Gerisi zaten kendiliğinden güzel oluyor.
Karşı cinste en itici bulduğum şey tam da söylediğin gibi sürekli küfür ve boş özgüven gösterisi 😅 Sürekli kendini övmesi, herkese tepeden bakması, empati kurmaması da çok itici geliyor 🙄 Bir de her şeye laf sokan, alay eden tarz var ya o kalbi çok yoran bir enerji 💔 Saygı ve nezaket çok çekici aslında 💫💐
Cevap
48Cevap
ergen olması
Anime karakteri gibi konuşması. Kahkahanin dozunu abartmasi. Bir sürü bijuteri ürünü takması. Çok alakadar ediyormuş gibi yedi sülalesini anlatması. Fitnessa gidip tüm hayatı fitness gibi rollenmesi. Bir-kac şey daha çıkar da üşendim yeter bunlar ddndndn
bir erkegin bir kizdan tek beklentisi erkege yaranmasi isve cilve yapmasiysa o erkegin kafa yapisi hosuma gitmedigi icin tiksinmis oluyorum bazi erkekler boyle beklentisi sohbet olmayanin aurasi 0
Yalan söylemesi
P*rno izlediğini söylemesi
Eski ilişkilerinden bahsetmesi yaşadığı cinsellikleri anlatması
fena halde ayar olduğum şeylerdir ve hemen soğurum bu kişilerden
dıs görünüs olarak kısa boy-fazla kilo ikilisi. kısa olup orta kiloda olanlara eyvallahım ama öbürü midemi bulandırıyor.
onun dışında kısaltma kullanması.
Fazla samimi haller, ilgi budalası olması, her ilgiden pozitif şeyler hissetmesi, doyumsuzluk, sorumsuzluk...
Seninkilere katılıyorum. Özellikle aile katarak küfür edenler at çöpe gitsin tarzı insanlar
Gö7ü kalkık olması
Ukala olması
3 kurusuyla hava atıp para muhabbeti yapması
Onu çekici buluyorum dünya üzerinde. Ben birini sevince dünyadaki tek erkek o kişi oluyor… Ne diyelim Allah bu seferkini helalim olarak nasip etsin inşallah. Ben de onun aynı şekilde 💙
Beğeniyorsun fedakarlık yapıyorsun oda sana sadece başka yaklaşıyor midem bulanıyor böyle kişilerden
Bıyıklarını almaması. Sürekli resim çekmesi. Sürekliiii ağlaması 😡😡😡ağlayan kadın cinnet geçirtir adama
İtici bulmadıklarımı saysam daha kısa sürer
Doğruları söyleyince hemen tanımadığı birine çamur atması
Küfür, aşırı dar giyim özellikle pantolonlarda
ağzı bozuk konuşmalar, yalanlar bakımsızlık
Flörtöz ve burçlarla kafayı yemiş olması
saygısız ve bencil olması
Cak cak sakız çiğnemesi, fok balığı gibi konuşması
Kadın değil de erkek gibi davranması
Sigara ve tırnak
Başka şeyler de olabilir ama bu ikisi bence itici yani mesela
Küfür. Və böyük bədən olmasi
Vıcık vıcık basit hareketler