Yılan yakalama anım, sayısız sunum rezilliklerim, lise aşkı, mezuniyetim... Bugün nefret ettiğim sıralarda uyumayı yatağımdan daha çok istedim (':
1 ay
Kız lisesindeydim. ilk senem, daha yeniyim toyum;D safız tabi. ne bileyim ben milletin tanımadığı birine bile leblebi iftirası atacağını. cingenenin biri bana oyle yapmisti kisa kesiyim, bahçede leblebi diye bagirmisti. tabi kizlar falan var etrafta tartisma bekliyo o. clar. ben de gittim sessizce mudun kapisina kizin yaptigini soylucem aklisira. bu cingen benden 1 yas büyük, sınıfta kalmıs. akilli tabi giriste bekliyorum ben pesimden yollamis arkadaslari bunu git bak diye. kapiyi caldim erkek hoca bekle kizim falan fistan ogretmenin ciksin ole gel dedi. bende taam dedim. sonra kari cikmadi kiz geldi sacima yapisti. ben de aktif dovus sporlariyla ilgileniyorum ilk okula basladigimdan beri. kizin sacimi tuttugu elini bi yerlerine iade ettim, o sirada kapi gibi olan o erkek hoca geldi ayirmaya calisio. ayiramadi xd 150 ingilizceci vardi baya narindi. o da araya girmeye falan calisti ama kaynadi arada. neyse hocalar zor guc ayirdi olay bitti falan. ust siniftan bu cingene düsman kızlar gelip beni övmüstü;D. yerde yumak yumak saci vardi. bida da okula gelmemisti kari. dipnot;ben kınama almistim kiz uzaklastirma. cünkü kamerada da vardi ilk o saldirmisti. ben savunmak icin karsilik verdim diyip hakli cikmistim.
bugunku dersimiz;her kusun eti yenmezmis.
Bana takık olan bir kız vardı sınıfta ne yapsam alttan alttan laf sokardı. Yok Zeynep biraz soluk duruyor bugün makyaj yapmamış herhalde falan anladın sen. Kendisi de boya küpü hergün boya badana yapmadan gelemezdi ben makyajsız da giderdim öyle komplekslerim yok. Bir gün yine konuşturuyor özgüvensizliğini, tenefüs esnasında çektim köşeye böyle ani bir şekilde dedim bak kızım, yaşamadığın duygu ve yaşanmışlıkların hıncını çıkacağın birini arıyorsan çok yanlış insanı seçiyorsun dedim. Tehlikeli sularda yüzüyorsun üzülürsün, üzerim seni dedim. Böyle bi hayırdır ne alaka moduna girdi ama yüzü mosmor. Sonra çekip gidip keyfime baktım tabi ama bir arkadaştan duyduğuma göre ben gittikten sonra sınıfta yandakçısına anlatarak 2-3 tane sigara içmiş celallenerek. Ben başlarda umursamam böyle hareketleri, bir susar iki susar üçte doğduğuna pişman ederim adamı.
cok böyle tipler var, büyüdükleri zaman etrafindaki insanlarin mevkilerini cekemeyenler oluyorlar genelde.
Kibarlığımı ve zekamı güçsüzlük sananlarla doluydu etrafım. Yazılı kavga etmez, kanıt bırakmazdım.
müthiş;)
Köpek gibi ders inektim dışlanırdım sevilmezdin matematik şampiyonuydum matematikçinin popon ayrılmazdım öğretmene aşık diye zorbalamışlardı ama meyvesini yiyorum şimdi de
Matematik dersi bana göre uyuma dersiydi. Keşke az uyuyaymışım da şu an temelim olurdu en azından (':
Lise yılların tam bir duygu karması olmuş 🐍📚💘 Hem rezillikler hem güzel anılar en çok da bugünkü yorgunluğun aslında hayatının ne kadar dolu geçtiğini gösteriyor.
Sıralardan nefret edip yine de orada uyumak istemen çok tanıdık geliyor 😅 Zaman geçince bu anların hepsine gülerek bakacaksın merak etme. Her anını sakla fotoğraf çek not al 🎓💕
Cevap
9Cevap
Hergün kavga ediyodum esrar iciyodum bacağımdan bıçaklandım ama asla gidipte bir kızın duygularıyla oynamadım ve kimseye zorbalık yapmadım
Umarım bu dediklerini artık yapmıyorsundur
Daha beterlerini yapıyom
Umarım kötü alışkanlıklarından kurtulursun
Gelsene takılalım beraber kanka
Gerek yok, kalsın.
Okulu asmalar, kopya çekmeler, dersi kaynatmalar, ama nihayetinde kalıcı dostluklar edindiğim bir dönemdi
Hiç özlemiyorum lise yıllarını. İlkokul yıllarından bazı anlar güzeldi biraz, o kadar.
Aklımda en güzel kalan şey her okul çıkışı tatbaktan aldığım profitol 🫣
Bi osurdum sınıf inledi
He dimi bide o vardı ama bulamazdık kim olduğunu (':
Hiç sorma bende bulamadım. Başka biri daha yapıyodu. Garip yani ben hala yapıyorum. Sen daha liseli sayılırsın fsadfas
Biteli 1 yıl oluyor ama 1 yıl da olsa özlüyor insan
Özledim harbi ya laf atardım kıza sınıfı erkekler basardı güzel günlerdi. 0ıq espiri yapıyom diye dsipline bile gitmiştim
Kol kadar kağıtla kopya çeker yakalanmazdım. Sonradan inek oldum ben full ders çalışırdım baya yükseltmiştim notları
Ezik ben hiç çalışmadan geçtim hep kopyayla şu an ne iş yapıyon diye sorma ama sen yine de
Şu an ne iş yapıyorsun ( :
Clupta bi kız ayarlamıştım o geldi aklıma oda sordu ne iş yapıyon diye. Ekonomik krizden bahsediyodum baktım gitmiş. fasdfas
Okul kavgalarına katılıp arada threesome ilişki yaşıyorduk bi erkek için prime dönem bence
Kavga dövüş dolu boş beleş yıllardı
Çok özledim lise yıllarımı çok..
Çok eğlenceliydi benim lise hayatım ya
pompalarla dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?