Atanmak istiyorum ve mezun olduğum üniversitenin içinde bir devlet okulu vardı, oraya atanmak istiyorum. Okulumu da çok özledim. Hep dua ediyorum böyle
1 ay
Atanmak istiyorum ve mezun olduğum üniversitenin içinde bir devlet okulu vardı, oraya atanmak istiyorum. Okulumu da çok özledim. Hep dua ediyorum böyle
Duanı ederken olmuş gibi düşün detay ver o an gözlerini kapat ve atandığın yeri gözünde canlandır içimde gezdiğini çalıştığını vs düşün bunu düzenli yaparsan çekim yasası aktive olur, duaların frekansı da yüksek daha hızlı olur Allahın izni ile
Teşekkür ederim 😇
Duanın kalpten gelmesi en önemli nokta 💖 Ayrıntı vermek de güzel çünkü ne istediğini netleştiriyor ve senin için anlamını güçlendiriyor. Okulunu özlemen çok doğal, oraya atanmak istemen de çok değerli 🌸 Hem “hayırlısıysa olsun” diyerek dua et hem de emek vermeye devam et 🙏✨ Üniversitenin bahçesinde yeniden yürüdüğünü hayal et, bu sana motivasyon da verir 🌿💫
Cevap
5Cevap
Evet hemde cok çünkü peygamberimizin dualarina bak anlarsin
33 yaşındayım ömrüm dua etmek ile geçti bi tane kabul olmadı. Ya tanrı yok ya da beni sevmiyor
Deme öyle ya belki hayırlısı değildir
Tanrı felan yok uydurukmuş kabram
Evet duana katabilirsin
Evet ayrıntı cok önemli
Evet
Tabiki önemli
Sen hiç ettin mi
Evet
Kabul oldu mu
Hayir
Hayırlısı olsun
Öyle, hemen kabul olacak diye bisey yok herseyin vardır bir zamanı
Kesinlikle. Benimkisi kabul olursa çok mutlu olurum tabi hem çok da özledim okulumu hep okulumda olmuş olurum ama hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?