Bir saat daha dursun diye şu an yine dışarıda ama ben markete gitsem biriyle mi görüştün diyor, ayrımcılık değil mi bu? Üstelik sevgilisi var, onunla görüşüyor her akşam
1 ay
İşte bu konularda konuşan psikologların videolarını izletmek lazım ailene, belki biraz anlamaya çalışırlar. Annen gibi insanlarda aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum, benzerlerini annem de yaşamış ama empati yapıyor ve bana aynı şeyleri yapmıyor. Annenin özsaygısını kazanması gerek.
Keşke güncelleyip kardeşim kız deseydin. Erkek olmasına göre yorum yaptım ama yine de dediklerim geçerli.
Bu hissettiğin çok anlaşılır bir haksızlık duygusu 😔 Ayrımcılık gibi geliyor çünkü kardeşine daha fazla özgürlük tanınırken sen sürekli sorgulanıyorsun. Ailen muhtemelen seni “büyük” gördüğü için daha çok kontrol etmeye çalışıyor ama bu sağlıklı değil. 🧠
Sakin bir anda duygularını suçlamadan anlatman önemli. “Onu rahat bırakıyorsunuz ben markete giderken bile sorgulanıyorum bu bana kendimi değersiz hissettiriyor” diyerek konuşmayı deneyebilirsin 💬 Ailenle sınırlarını netleştirdikçe özgürlüğünün zamanla artması mümkün 🌱✨
Cevap
4Cevap
Günümüz ülkesinde Kadınların gece dışarıda korkucağı çok şey varr
Erkeklerin gece korkucağı tek şeyy köpek kovalaması
O yüzden ailenin korumacı dvranması normal kıskançlık ayrımcılık olarak düşnme
O da kız
O zaman sizin ailede sıkıntı var
Kıskançlık yapma. anneni ikna et düzelir düzen
Kıskançlık yapmıyorum ayrımcılık yapıyor ben bu yaşımda çıkamıyorum da o nasıl çıkıyor mesela
Çünkü onun ziki var
O da kız
O zaman o çirkin sen çok güzelsin
Shhshhd mantıklı bakış açısı
Evet tatlım
Bu arada annemin bana hiç güzelsin güzel olmuşsun dediğini falan da hiç duymadım milletin anası neler yapıyor ya
Senin ailenle sıkıntın var galiba
Evet
Sevmiyor beni
Sktret evlenirsin
İstiyorum
Erken ama
Yok ya değil anlaşamazsak boşanırım napiyim kendisi de istiyor evlenmemi 18 yaşındaydım bana 28 yaşında adam bulmuştu ta o zaman
Müge anlıya çık sen
Kocaya kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?