Biz sadece sağlayıcıyız, onlarsa her şeyi yapan, oluşturanlar. Muhtemelen kaldıramayıp inkar eden erkekler olacak...
1 ay
Cevap
4Cevap
Geldi yine 250 Gr için onur gurur hiç bı şeye sahip olmayanlar. Okuma yazması yok yalamasina bak. Bekle düşürürsün belki ama sonda karakterliye gitcek seni garı 😄
Evettt
Şirin kadın
Çiçekler yani bazıları
öyle de her kadın değil tabi efenim
Kadınlar olmasa erkekleri dusunemıyorum
Erkekler olmasa kadınları düşünemiyorum
@ErenEngin22 siz olmadan da gayet güzel yasalar bütün sapıklıkşar sizde
@ErenEngin22 ben hiç bir kadının dm'lerde nude isteyecek kadar muhtaç kaldığını görmedim... ama biz yapıyoruz, dürüst ol..
Ben o kadar değilim öyle değilim pek başkası beni ilgilendirmez
@ErenEngin22 bir kadının 7/24 p0rn0 izleyip şort giyen birine rahatsızlık verdiğini gördün mü?
Eskortlar kadınlardan çıkıyor ama o işi neden yapıyorlar mesela bu sebeple kodoşlar kadın satanlarda erkeklerden çıkıyor tamam ama onlar öyle olmasa bunlarda bu işi yapmaz
Soruyu soranı tebrik ediyorum objektif olup dürüst bir erkek olduğu için
Teşhircilik yapanlarda var bile bile tamam mı bu karakterle alakalı
@ErenEngin22 nasıl yapmaz ya bebeklere köpeklere kedilere bile farklı gözle bakıyorlar akılları fikirleri sadece bel altı.
Cinsiyet ayrımı yapmayın tamam mı kimse sütten çıkmış akkaşık değil
@ErenEngin22 siz hiç değilsiniz ama kötü kadınlar var evet ama siz o kadınlardan daha kötüsünüz kötünüz çok kötü
Beni başkasını ilgilendirmiyor tamam mı benimde cinsel isteğim var ama idare ediyorum öyle bir şeylik niyetim yok ayrıca sevgili de yapmadım hiç
@ErenEngin22 hiç bir kadının cocuk t3c4vuz edip hapse girdiğini görmedim ama erkekler yapıyor. Kadınlar saygı duyulası varlıklar kabul et veya etme seni dünyaya getiren konuşmayı yemek yemeyi yürümeyi öğreten de kadın
@ErenEngin22 istek değil o hayvan dürtüleriniz iradesizsiniz.
Kimseyle bir sorunum yok kim neyi savunuyor anlamadım ben bir şeyi savunmuyorum çünkü benim diğer erkekler ilgilendirmez
@ErenEngin22 sorun kendini kadınlarla bir tutman
Kimseyle bir tutmuyorum demek istediğim bu iş karakterle alakalı tamam mı
@ErenEngin22 siz erkekler adam gibi durup evlenseniz kadın kadın diye koşmazsanız o escler o işi yapmaz insan olurlar Belkı
Hala genel konuşuyorsun yalnız ben diyorum ki beni diğer erkekler ilgilendirmez beni kendim ilgilendirir benim hayatımda sevgili olmadı yapmadım hiç bir kızın ahını almadım
@ErenEngin22 pekala
Çoğunlukla kız olmak zaten daha zor bunu bende biliyorum kardeşim hak vermiyor değilim ama genel konuşmaların beni çıldırtabilir tamamen karakterle alakalı sevgilerimle
@ErenEngin22 haklısın 👍
Evet kardeşim :)
@ErenEngin22 tm sakin olun lflsllfld
Sakinim canım kardeşim <3
@ErenEngin22 abi kaç yaşındasın sen
23 yaşım 24 olacağım kardeşim
@ErenEngin22 tm abi
Sen çok minnaksın sanırım :D
@ErenEngin22 21im
Evet az büyüyüm abi yani işte :D
@ErenEngin22 😂
Demin tartışırdık şimdi gülüyoruz hoş mu :D
@ErenEngin22 ben sizi kadın dusmanı sandım o yuzden
Öyle biri değilim eşitliği savunuyorum karakterle alakalı her şey erkeklerde de iyi kızlarda da çok iyi insanlar vardır be kuzucum
@ErenEngin22 aynen
Ayrıca cinsel olarak iradesiz değilim cinsel istek normal ahlaksızlık zina kötü
@ErenEngin22 ben kötü kızlarla haşır neşir olan erkeklere iradesiz demek istedim
Neyse işte cinsel istek kötü değil sadece zina ahlaksızlık bu yönden gönül eğlendirme falan kötü iğrenç
@ErenEngin22 her erkek aynı düşünmüyor
Of çok kötü şeyler var erkek kızla zina yapıyor sonra erkek onunla evlenmiyor onu paçavra gibi kenara atıyor sonra kız ona iftira atıyor aslında isteyerek beraber oluyor ama tecavüz etti diyor sonra erkek bilmem kaç yıl ceza yiyor ispat edemiyorlar 😱😱😱😱😱
@ErenEngin22 her koyun kendı bacağından asılır ben kendimden sorumluyum
Daha iğrenç şeyler var ya burası türkiye sen ne okuyordun sayi burayı da sohbet yeri yaptık
@ErenEngin22 ben almanyadayım
Olabilir de illa bir bölüm okumuşsundur ben iktisat fakültesi
@ErenEngin22 hemşire
Anladım iyi o zaman görüşürüz canım benim buralardayım ben <3
Evett
Yok kadınız sensin çicek
Kadın :)
Ebettt
Evet
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınları çiçek gibi görmek zarif ama biraz da eksik bir benzetme 🌸 Kadın da erkek de hem veren hem alan hem üreten taraf aslında. Sadece “sağlayıcı” olmak da seni küçültüyor. İkiniz de hayatın ortağısın. Kimse kimsenin üstünde değil. Denge ve saygı olunca her şey daha gerçek ve sağlıklı oluyor ❤️💫