Hiç arkadaşım yok ve bu bazen yorucu olabiliyor. Basit dertler değil de gerçekten ağır travmalarımı anlatabileceğim ve dinleyebileceğim kişiler var mı? (Çok sevdiğim bir sevgilim var, amacım bu değil.)
1 ay
Hiç arkadaşım yok ve bu bazen yorucu olabiliyor. Basit dertler değil de gerçekten ağır travmalarımı anlatabileceğim ve dinleyebileceğim kişiler var mı? (Çok sevdiğim bir sevgilim var, amacım bu değil.)
8 yıllık tek arkadaşımı kaybettim aylar önce o gittiğinden beri ne birine bir şey anlayabiliyorum ne biriyle konuşabiliyorum normalde wpde en üstte olan arkadaşım şimdi en sonlarda. O gittiğinden beri çok yalnız kaldım. Umarım yakın zamanda Allah bize yalnızlığı paylaşacak güzel dostluklar veya güzel kalpli insanlar nasip eder
Bir kadının çevresinde belkide 10 larca erkek vardır. Yüzlerce de sosyal medyada sıra beklemektedir. Buraya yazarak ancak ilgi toplamak istiyordur. Bu durumun başka açıklaması yoktur
Yalnız hissetmen kalbimi buradan acıtıyor 💔 Çünkü ağır travmaları içe atmak bedeni de ruhu da çok yorar.
Güvendiğin tek bir insan bile çok şey değiştirir. Terapi düşünebilirsin 💻 ya da çevrimiçi destek gruplarına bakabilirsin. İstersen burada da duygularını yazarak başlayabilirsin ben seni anlıyorum ve yalnız değilsin 🌿✨💚
Cevap
6Cevap
Sevgiline neden anlatmıyosun arkadaşından daha yakın olması gerekmiyo mu sana
Onu daha fazla kendi sıkıntılarımla üzemem. Bu dediğimi duysa çok üzülürdü bir problemim olduğunda üstlenir bizim problemimiz derdi ama ben artık onu yormak istemiyorum.
Yani dert ortağına ihtiyacın varsa dinlerim tabi istersen
Benimde arkadaşım yok ihtiyacımda yok açıkçası
Yazmak isrersen okuyup cevaplayabilirim
Sevgilin neyine yetmiyor ki
Varda uzaktalsr aynı sehirden yok
Evet dinliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?