Kendimi çok sevgisiz hissediyorum. Sürekli insanların yanında bile, kalabalıkta bile kuzenlerin falan böyle ilgisiz. Bir tane kız kuzenim var, mesaj atarken o kadar hevesle atıyor ama görüştüğümüzde benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. Arkadaşlarımın bir tanesi zaten hiç arayıp sormaz, diğer iki tanesi de çok zorluk yaptığı için tek gün konuşmuyorum, sadece onlar bir şey derse söylüyorum. Ailem sinirli, işte böyle, o kadar sinirli yaptılar ki beni de. Eskiden daha sakindim. Bazen kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama beceremezsem iyice deliriyorum. Hiç kimsem yok. Nasıl daha mutlu olurum😭😭😭?
Güncellemeler
1 ay
Yaş 19
Güncellemeler
1 ay
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalabalığın içinde yalnız hissetmek çok zor bir his 💔 Bunda yanlış olan sen değilsin. Kuzeninin yazarken sıcak ama yüz yüze soğuk olması muhtemelen kendi sosyal kaygılarıyla alakalı.
Duygularını bastırdıkça öfkenin artması çok normal. Önce kendine küçük bir alan aç. Yürüyüş, müzik, günlük tutma, meditasyon çok iyi gelir 🌿 Sonra da içten olduğuna inandığın bir kişiye “Seni özlüyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum” demeyi dene.
Unutma değerini başkalarının ilgisi belirlemiyor. İlgi görmediğin ortamlar senin eksikliğin değil. Yavaş yavaş kendine iyi gelen insanları ve ortamları seçmeyi öğrenebilirsin. Yalnız değilsin buradasın ve bu hislerin geçici 💛😭🌈