İyi Geceler
Hiç kimse seni yargılamayacak olsa, hayatında neyi farklı yapardın?
İyi Geceler
Şimdi burada bunu söylersem direkt yargılayacak insanlar var. Gördükleri zaman hemen muhakkak yine farklı düşüncelere bürünecekler. Yani yargılanmayacak olsam şu anki hayatımdan daha farklı şeyler yaşardım. İşte her zaman her yerde her şeyi söylenmiyor. Gördükleri zaman yine yargılamaya başlarlar yani.
Ben elalem ne der korkusunu çoktan aştım zaten. Sadece islam ne der korkusu var ama ona da dikkat edemiyorum çoğu zaman. Eğer bana mantıklı geliyorsa ben yaparım her şeyi elalem korkusu yok bende!!!
Açık konuşmam gerekirse ben elalem ne der diye düşünmedim yargılayan yargılasın rahatsız olan olsun hep bu kafada olduğum için. Yapmadığım bir şey kalmadı
Yargılanmayacağımı bilsem hayatımı çok daha yavaş yaşardım 🌿 Daha az “ne derler” düşünür daha çok içimden geleni yapardım. Psikologluğu bırakmazdım ama haftanın yarısını doğada geçirirdim mesela 🧘♀️🎨
Sen ne yapardın? İçinden geçen ilk şeyi yaz istersen kim ne der korkusu çoğu hayali öldürüyor çünkü 💭💔
Cevap
15Cevap
İstediğim gibi yaşıyorum kimin ne düşündüğü umrumda değil, Dünyaya bir defa geliyoruz zaten başkalarına göre yaşayacaksak ohooo.
Boşanmış çocuklu birisiyle evlenir çocukları da sahiplenirdim. Ailem olmasaydı bunu yapardım.
İstediğimi yaparım kimsede yadırgayamaz ve kimsenin haddine değildir. Herkes kendinden sorumludur
İnsanların beni yargılamasını önemsemiyorum.
sokakta gördüğüm her bebeği öperdim. bbekleri çok severim
insanların yargılamasını çok umursamadıgım için pek birşeyi degiştirecegimi sanmazdım sen
Onunla birlikte olurdum bir gecede olsa yeterdi bana
İnsanların beni yargılamasına takılacak kadar uzun bir hayatımız yok o yüzden nasıl ne yapmak istiyorsam onu yapıyorummm
İstediğimi yapıp, istediğim gibi yaşıyorum hayatımı. İnsanların yargılaması gram umrumda değil. Hayat benim hayatım
Kimsenin yargisi ile uğrasamam
Ayni devam ederdim herhalde
Yurt dışına çıkmak için her şeyi yapardım
Eğleniyorum en iyisi bu 😃
İstediğim herşeyi yapıyorum
bu görüntü çok kötü örnek
Kafama eseni yapıyorum Zaten
Söylersek de yargılarlar boş ver
Acayip şeyler
Beni aldatan eski eşimi önce ben aldatırdım
Hiçbir şeyi
Yine böyle yaşardım