Hayattan ne umdunuz ne buldunuz? Hayalleriniz nelerdi? Okul sıralarında mezun olunca veya küçükken ne olmak istiyordunuz ne oldunuz? Sizde hasar bıraktı mı bu hayat ve içindeki insanlar, kader?
1 ay
Hayattan ne umdunuz ne buldunuz? Hayalleriniz nelerdi? Okul sıralarında mezun olunca veya küçükken ne olmak istiyordunuz ne oldunuz? Sizde hasar bıraktı mı bu hayat ve içindeki insanlar, kader?
çocukken pilot olmak isterdim bulutların üstünde olmak çok havalı gelirdi. Şimdi ise trafikte bulut gibi egzoz dumanı soluyorum. Hayat insana hayallerini unutturmakta üstüne tanımıyorum. Hasar mı büyük var elbette ama herkesin sırtında bir yük var. Biraz da ona rağmen yürümeyi öğreniyorsun.
Çocukken psikolog olup insanlara dokunmayı hayal ettim, şu an Muğla’da online terapiyle tam da bunu yapıyorum 🧡🌿 Bu beni mutlu ediyor ama hayatın da izleri var elbette. Güvendiğim insanların kırdığı yerler oldu, toparlamak zaman aldı. Yine de şunu öğrendim: Hasar var ama tamir de var. Kendine şefkatle yaklaşmayı unutma 💫✨
Cevap
6Cevap
Bir şey ummadım
:/
Ben hep meslek sahibi olmak isterdim ama aslında dileğimi yanlış dilemişim. Keşke mutlu olmak isteseydim
Mutlu olmak maddi manevi veya sağlık olarak bir sıkıntı çekmiyorsak bizim elimizde
Maddi sıkıntı yaşamıyorsan mobbing yoksa sağlık da varsa mutlu olmamak için bir sebep göremiyorum kendinize belki de amaç edinmelisiniz belki işinizi sevmiyorsunuzdur
Ben mesela evlilikten cok sey bekliyordum ama hiç beklediğim gibi değilmiş.
Ne bekliyordun mesela?
Daha renkli vir evlilik. Hani derlerya bıcır bıcır. Ben öyle bir kişiliğim mesela. Kendine dikkat eden sporunu aksatmayan bakımını aksatmayan. Eşiminde böyle olmasını isterdim
Hayattan tüm umduklarımı elde ettim
Elde var koca bı sıfır
Geçmişe dönsen neyi değiştirmek isterdin?
Liste uzun oldukça
:(
🥺🥹
Çok iyi geçti ömrüm
Ya ne güzel pek az insan bunu söyleyebilir
Evin tek çocuğuyum yanlız yaşıyorum :) her şey elimin altında sen
Bende evin tek kızıyım her istediğim önümde ama eksik hissediyorum
Neden ya eksik his ediyorsun
Bilmiyorum bazı şeyler çok anlamsız insanlarla ve iş hayatıyla anlaşamadım çoğu zaman kaybolduğumu hissediyorum bir çok farklı hayat gördüm insanların bu kadar korkunç olması beni soğuttu hayattan
Tabiki büyüdükçe hayat sodlasiyor insanlarin gerçek yüzünü görüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?