Yolsuzluk yapmıştır, makamı kullanmıştır, bunlar her türlü cezayı almaya yeterli sebepler ama kişinin özel hayatının bu denli gözler önüne serilmesi ne kadar doğru sizce?
1 ay
Yolsuzluk yapmıştır, makamı kullanmıştır, bunlar her türlü cezayı almaya yeterli sebepler ama kişinin özel hayatının bu denli gözler önüne serilmesi ne kadar doğru sizce?
Tamam yolsuzluk konuşulsın hak eden cezasını alsın ama insanın yatak odasına dalıp oradan delil aramak çok farklı bir şey. Kamu görevi özel hayatı kamu malı yapmaz bence. Eleştiri sınırı aşılıp da linç kültürüne dönüyorsa işte o zaman etik tartışılır.
Haa, şu malum partinin soytarılıkları ortaya çıkınca, tabanı rahatsız oldu. 😅
Onları pirü pak sanıyordu kitlesi. Oysa siyasiler hep aynı idi, arsız, hırsız, çıkarcı..
Ama taban birbirini yiyordu. Biri bidon kafalı dedi, öteki saman kafalı.
Filler tepişir, çimenler ezilir..
Aksine tabanından değilim etik bulmuyorum kim olursa olsun
Samimiyetine inanmak istiyorum. Ama biraz empati, aynı durum karşı tarafta olsaydı, emin ol, ağızlarından salyalar saçarak çarşaf çarşaf yazarlardı..
Hiçbir partili değilim, hiçbirini de sevmem. Ama olan biteni çok net görüyorum.. durum bu ne yazık ki. Kamu kaynaklarını şahsi işi için kullanana lanet gitsin!
Adam 3 tane sevgilisini belediyeye sokmuş, adam sevgilisiyle yerden 5.000 metre yukarıda fantezi yapmış, adam belediye parasıyla otel odalarında sevgilisiyle olmuş. O sevgililere harcanan para kamu parası olunca sence ortaya serilmesi gerekmez mi özel hayatın
Sınırın nerede başlayıp nerede bittiği çok karışıyor haklısın 🤷♀️
Bana göre siyasetçiler kamuoyunun gözetiminde olmalı ama özel hayat kısmı sadece kamuyu etkiliyorsa gündem olmalı.
Yolsuzluk, çıkar ilişkisi, şiddet varsa konuşulmalı ama aşk hayatı, tercihleri, aile içi halleri teşhir edilmemeli 💔🔍
İnsan onuru herkeste eşit olmalı 💕
Cevap
2Cevap
Beni hiç alakadar etmiyor. Yok evliymişte sekreterini gondiklemişte. Karısımıyım ben yahu
Ben icrratına bakarım. Oturduğu pozisyonun hakkını veriyorsa kimi düzüyorsa düzsün 😅😅
Evet bize ne yani
Anlamıyorum ben bu memleketi
Siyaset her zaman böyledir. Hiç bir güç bedelsiz gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?