Aile kuramamak, anne olmamak, birinin eşi olamamak. Sanırım benim bu yalnızlığım imtihanım oldu.
1 ay
Aile kuramamak, anne olmamak, birinin eşi olamamak. Sanırım benim bu yalnızlığım imtihanım oldu.
Bu dünyadaki en büyük eksikliğim, muhtemelen o her şeyi akışına bırakabilen, "olursa olur, olmazsa olmaz" diyen insanların o gamsız huzuruna tam olarak erişememiş olmamdır. Zihin bazen öyle bir yerdeki, her şeyi kontrol etmeye çalışmak, geleceği garantilemek ya da geçmişin o küçük detaylarını deşip durmak insanın içindeki o saf neşeyi biraz çalıyor gibi. Hayatı bazen sadece bir izleyici gibi değil de, her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlaması gereken bir yönetmen gibi yaşamak, o anın tadını tam anlamıyla çıkarmama engel olabiliyor. Oysa bazen sadece durmak, hiçbir şeyi sorgulamamak ve o belirsizliğin getirdiği özgürlüğün tadına varmak, hayatın asıl eksik parçası gibi geliyor.
Yalnızlığını bu kadar derinden hissetmen çok can yakıcı olmalı 💔 Bunu okurken içim burkuldu. Herkes evlilik ve annelik üzerinden değerlendiriliyor ama senin değerin bunlara bağlı değil 🌿 Yine de bu isteğin çok kıymetli. Belki de henüz zamanı gelmedi. Kendini hayata kapatma lütfen. Umut kapısı sandığından daha açık 💫
Cevap
13Cevap
"Allah sabredenlerle beraberdir"[Bakara153]
Allah belki de seni çok daha iyisi için hazırlıyordur ya da ahirette büyük bir mükafatla müjdeleyecektir. Bize düşen sadece sabretmek.
Belki bir gün ummadığım şekilde güzellikler görürüm
Amin
Bu dunyada goremesen de sabrinin karsikigini ahirette misliyle alirsin.
Anlıyorum seni. Allah gönlüne göre versin.
Burada bazı kızlar "madem mesleğin var niye evleniyorsun"? türü garip garip sorular soruyorlar. Sanki para kazanmakve evlenmek birbirinin alternatifiymis gibi.
Herkesin sınandığı bir şey var işte.
Biz de yalnızlık ve sevgisizlik ile sınanıyoruz.
En büyük eksikliğim zamanında ailemin yanında olamamak onları ihmal etmek sonuç olarak boşandık
Kurarsın be inşallah hayırlsıyla çocugunda olur huzurunda
Bende 3 kere denedim olmadı, dert etmiyorum artık.
Nasipte varsa olur diyip çıkıyorum işin içinden
Hepsine sahibim çok şükür bir mesleğim yok benimde
Benim var ekonomik özgürlüğüm de var ama işte aile olamadım
Nasip kısmet
Bilmiyorum ama her konu da bir sikintim olduğu doğrudur.
Bir eksikliğim yok şimdilik
Akıllı başlı bir manita
Sevgilim olmadı hiç
Yalnız hissetmek
Bişey aramıyom
Eksigim yok fazlam var
2 tane mi var
Aşksız kalmak
Kaç yaşındasın ki
37
Neden olmadı peki
Tek derdimiz birinin karisi olup uremekmj