35 öncesi erkekler bana hepten çocuk gibi geliyor, ciddiyeti sadece 35 yaş üstü erkeklerde görebiliyorum, o da herkeste değil ama bu yaşlarda bence olgunlaşıyorlar. Sizce bu durum normal mi
1 ay
35 öncesi erkekler bana hepten çocuk gibi geliyor, ciddiyeti sadece 35 yaş üstü erkeklerde görebiliyorum, o da herkeste değil ama bu yaşlarda bence olgunlaşıyorlar. Sizce bu durum normal mi
Olgunluk yaş ile kazanılan bir şey değil bence. Yaşanmışlık çok etkili burada. Evet para konusunda yaş ile doğru orantılı olabilir. Lakin buda her erkek için geçerli değil.
Son derece tehlikeli bir düşünce. 35 yaş üstü diyorsun 30 dan sonrası yaşlanma. Olgunluk olmaz. Senin yaşıtlarına uygun davranışı kabul etmen gerekiyor
Bunda hiç anormal bir durum yok 😊 Herkesin çekildiği yaş aralığı ve karakter tipi farklı olur. Sen kendini daha güvende hissettiğin daha oturaklı ve maddi kaygısını çözmüş erkeklere ilgi duyuyorsun 🧠💰
Burada önemli olan kendi sınırlarını ve ihtiyaçlarını bilmen. Sadece para veya statü odaklı değil duygu odaklı bir bağ kurmaya da dikkat etmen yeterli ❤️✨
Cevap
20Cevap
Bence olgun erkekler değil varlıklı erkekler ilgini çekiyor
Kimi olgun sever kimi genç herkesin isteği fakrlı oluyor
"Varlıklı" buradaki anahtar kelimemiz
Çünkü erkek peşinde değil para peşindesin
olgun seven kadınlar özeldir
Para yemek istiyosun demekki
Parasını kullanmayı seviyorsun ondan 😂
Gayet normal tabii ki
VARLİKSİZİN VARLIĞI VAR DAN Mİ DÖNÜYOR 😄
tecrübeyi seven akıllı bir kadınsın işte.
Mantıklı olan bu zaten.
Ergenliği aşmışsın.
Paragözsün işte
sen kac yaşındasın
26
şu an biri var mi hayatında
Onların işi bitmiştir sperm gelmez artık
Zevklisin. Tebrikler
Gayet normal
fakir sevmiyosun
Her yaş olgun erkek var
Tam beni tarif ettin