20 yaşında bir çocuk, üniversite öğrencisi, sosyal biri ama beni hayal ediyor, yakın biri. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
1 ay
20 yaşında bir çocuk, üniversite öğrencisi, sosyal biri ama beni hayal ediyor, yakın biri. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Burada en net çözüm sınır koymak. Sana karşı duygusal ya da hayal kurduğu bir alan oluşmuşsa bunu beslememek lazım, daha mesafeli ve net iletişim işe yarar. Yakınlık devam ettikçe hayal de büyür. Gerekirse açıkça rahatsız olduğunu söylemek en sağlıklısı, yok saymak bazen daha çok uzatır.
Bu durum hem hoşuna gidip hem de rahatsız ediyor olabilir, çok anlaşılır bir çelişki 😊
Önce kendinde net olman önemli, ona karşı duygun yoksa bunu açık ve sakin bir dille söylemen en sağlıklısı 💬
“Seni değerli buluyorum ama romantik hissetmiyorum” demen sınırı belirler. Fazla samimiyeti azaltman, özel paylaşımını kısmak da yardımcı olur 🚧
Kibar mesafeyi korudukça o da yavaş yavaş hayal kurmayı bırakacaktır 💛
Cevap
27Cevap
Seni hayal ettiğini biliyorsan demek ki çocuk ile görüşüyorsan. Hayal etmesini istemiyorsan o zaman görüşmeyeceksin çocukla.
Sağlam bir tersle, öyle bir tersle ki uzun bir süre normal mastürbasyon bile yapamasın, tek yolu bu
Hayal ediyor derken full hd falan mı aw ne hayal ediyor
mastürbasyon yaparken hayal ediyor
Bunu direkt sana söyledi mi ayrıca senin konumun ne burada
Önüne geçmen çok zor ama onu kendinden soğutanilirsin. Sürekli tersle ya da duygusal yakınlığın olan biri varsa onunda gözüne spkar gibi davran.
Ulan beni mi kast ediyorsun? Ben de bir kursta bir kadına ilgi duyuyorum.
Net bir şekilde sadece arkadaş olduğunuzu söyle, ona hayal kursun diye alan verme.
Sen evli misin?
Yakın biri derken akraba mı yoksa tanıdık mı?
Sen ne düşünüyorsun?
Ensest takıntı sıkıntı ne desende vazgeçmez iki taraf içinde problem
Saka mı bu. Nasıl olabiliyor böyle bişey. Hep interneti kötü kullanmanın etkileri
Napmalıyım
Ne derede yakınsınz bilmiyorum ki var aklımda bsyler ama
Derece
Hayal etmek derken. Ne anlamda
İlişkiye girmek
Senin yaşın doğru mu. Kaç yaşındasın
37
Sen bu çocuğun neyisin. Nerden tanıyor seni
Bunu düşünmeyi bırakarak
Nerde hayal etmiş banyodamı
Nasıl tanıştınız ki
Nereden biliyorsun gayal ettiğini