Gergin esnaf, hafif gergin konuşan otobüsteki biri vs. Çünkü tepki verdiğimde öldürülmekten korkuyorum..
1 ay
Gergin esnaf, hafif gergin konuşan otobüsteki biri vs. Çünkü tepki verdiğimde öldürülmekten korkuyorum..
Cevap
3Cevap
Bu bendede vardı camları filmli bir transporterin önünü kestim kamyonla içeriden 7 kişi çıkıp beni dövdü ondan sonra geçti o his 🤣
Öldürebilirler de nasıl emin olacaksin ki
Haklısın diyip geçeceksin lafı izatmayacaksin baktın hala susmuyor Allah ne verdiyse
sabah bir ofis bürosunu aradim euro fiyatını soracaktim. İkinci kez aradim başka bir şey sordum adam gergin cevao verdi. Bir seu demedim. Gittigimde de yanında çalışan biri vardı ama tepki vermedim
Büyük olay değil ama yine de düşündüm sonrasında işte
Aferin. Verme zaten. Dünya öyke kötü oldu ki. Sana zarar gelmesin
İçime atmis oluyorum ama hasta olmaz miyim
Atma annene anlat
Anlatıyorum ama bilmiyorum işte sanki tepkisizmisim gibi hissediyorum
Hakkını arayacaksın ama baktın ki olay kavga dövüşe gidiyor geri vites yapacaksın. En ufak bri hatada hayatın kararır. Ya seni çekip vururlar ya da sen itersin kafası bir yere değer ölür başına kalır.
Anladım. Ama o an çok gergin oluyorum mesela sabah bir ofis bürosunu aradim euro fiyatını soracaktim. İkinci kez aradim başka bir şey sordum adam gergin cevao verdi. Bir seu demedim. Gittigimde de yanında çalışan biri vardı ama tepki vermedim
Efendi olan her zaman kazanır ama kendini de çok ezdirmeyeceksin. Ben normalde utangaç biriyim ama haksızlığa hiç gelemem. Haksızlığa uğrayınca sonuna kadar savunuyorum kendimi
Büyük bir olay değil bu. Ama söylemek mi lazım susmak mi bilmiyorum. O an yanında çalışanının yanında uyarsam kendini o ortamda düşürmemrk için daha da üstlenecek gibi düşündüm
Sakin kalman daha iyi. Hatta böyle bir durumda olayı şakaya dönüştürebilirsin de. Olayı büyütmemek en doğrusy
Çünkü herkes gergin sinirli ve öfke sorunu var bu kadınlara oranla erkekler de daha çok hemen şiddet küfür öldürmeye kadar gider lütfen altan alın hayatta kalmak için bazen doğruyu söylemek ya da fikrini belirtmek seni hayattan koparta bilir
Saçmalıyosun
Neden saçma olsun ki. Bir keresinde birisi üstüme yürüdü bir lokantada, ben de o günden sonra korkuyorum böyle şeylerden
Kim öldürcek seni sacmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıda gergin insanlardan korkman çok anlaşılır bir durum 😔 Hele günümüzde haberler de kaygıyı artırıyor.
İlk adım güvenliğini her zaman en öne koymak olsun 👍 Tartışmaya girmek zorunda değilsin bu bir zayıflık değil. Gerekirse kulaklık tak uzaklaş ortam değiştir.
Tepki vermek istiyorsan da sakin bir ses tonu kullan kısa ve net konuş ve kaçış alanın olsun. Bu korku hayatını çok kısıtlıyorsa bir uzmandan destek alman da iyi gelebilir 💚🧠