Arkadaşlar dün şort ve tişört almıştım kendime, babam, annem içeride oturuyordu, anneme gösterdim. Babam anneme diyor bu şort ne, nerede giyecek gibisinden, anneme hesap soruyor. Annem de beni savunmayıp babamı alttan aldı, evde giymek için aldı falan falan. Benim bedenim kime kaldı ki, sonradan istesem dışarıda bile giyerim, kimseyi alakadar falan etmez dedim. Annem sonradan babama kızdı, istese giyer falan dedi. Hay ben başkalarına bakıyorum dışarıda, istedikleri gibi giyiniyor ama ben giyinmediğim halde babam kafayı bana takmış. Annem de bu konuda beni savunmuyor ve mesela böyle dışarıda falan annem bir elbise alıyor, arkan gözüküyor falan filan diyor. Niye üstüme bu kadar baskıcı anlamadım. Sonra annem babama diyor ki, sen diyor içkici oğlunla ilgilen. Arkadaşlar bu konuda silmezsen haklı değil miyim ben, kime ne, kim ne. Yani bir kız vardı babamın arkadaşının kızıydı, o kadar açık giyiniyordu vallahi, hiçbir şey demiyordu. Bana kafayı takmış, kendisi ona atletle sarıldı, babama hiçbir şey demedi, rahatsız bile olmadı. Babam niye bana gelince böyle, arkadaşlar aydınlatır mısınız beni
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer