Öğretmene arkadaşıma şaka yaparken milli sapığımız dedim, gözünden düşer miyim, ne yapmalıyım?

Kızlar, bizim okulda coğrafya öğretmenimiz tabii. Ben bu adamın bildiğiniz gözde öğrencisiyimdir, beni çok sever, her derste sürekli el kaldırırım, sınavda 100 alırım ki daha 9. sınıf öğrencisiyim ama beni sever yani. Hatta öğretmenler odasında falan beni anlatıyormuş. Derslerde de dediğim gibi iyidir. Her ders parmak kaldırırım ve hoca beni en önemlisi hanım hanımcık ve terbiyeli bir kız olarak görür. Bir de bizim bir arkadaşımız var Ayşe diye, Ayşe de böyle hocanın sapı gibi sürekli hocanın peşinde gezer. Nerede görsün fark etmez, bağırarak "Hocam" diye el sallar ve bildiğiniz çocuk gibi. Bugün de aynı şeyi yaptı. Hoca da merdivenlerden iniyordu. Ben de hocaya dedim ki "Hocam, Ayşe işte milli sapığınız." dedim ve güldüm. Ayşe de güldü ama hocanın suratı boş, bir öğretmen de olsa gibi ve arkadaşım da bana "Kızım ne diyorsun sen?" falan. Neyse, arkadaşım dedi bana bunu, "Kızım ne diyorsun öğretmene falan?" deyince bir korkum açıkçası. Çünkü yarın onunla dersimiz var ve onun gözünden düşmüş olmak istemiyorum. Beni farklı olarak tanısın istemiyorum, hani bir anneniz, öğretmene, siz öğretmenseniz çevrenizde öğretmen varsa sorabilir misiniz, bir şey olur mu? Bu arada öğretmenimizle arkadaşımız gibidir. Bizim de böyleydiniz şakalar yapar, adamın ağzından küfür çıkmaz, dedikodu falan yapıyoruz yani öğretmenle dedikodusunu yapıyoruz. Zaten okulda da en sevilen öğretmendir kendisi.

Öğretmene arkadaşıma şaka yaparken milli sapığımız dedim, gözünden düşer miyim, ne yapmalıyım?