Canım sıkkın ve hiç arkadaşım yok?

Herkes aşk acısından bahsediyor kimse dost acısından bahsetmiyor bu çok üzüyor beni üniversite okuyorum tek başıma yemek yemeye gidiyorum odadaki kızları çağırıyorum gelmiyorlar sormuyorum artık tek başıma iniyorum kahvaltı yapıyorum sonra aşağıda bahçede saatlerce oturuyorum kulaklık takıp müzik dinliyorum en komiği de kulaklığımın biri bozuk diğeri çalışıyor ikisini de takıyorum canım çok sıkkın sohbet edecek arkadaşım hiç yok kız arkadaş az önce kızlar dışarıdan yemek söyleyelim dedi bir kız benim param eksik dedi herkes cebinden para çıkardı topladılar aldılar yemin ederim benim 300 TL ihtiyacım var isteyecek 1 tane dostum arkadaşım yok yani ben kötü biri de değilim neden hiç arkadaşım yok

Güncellemeler
1 ay
Erkek arkadaş kolaylıkla sosyal medya olsun o olsun şu olsun bulunuyor kız arkadaş bulmak istiyorum benim kız arakafslarim olsun istiyorum ama yok bazen istek atıyorum Instagramdan takiplesiyrouz sadece yanit veriyorum hikayeye çok tatlı çıkmışsın renk çok yakışmış şeklinde o da aşkım teşekkür ederim diyor yolda görünce selam bazen çağırıyorum beraber pazara gidelim mi diye arkadaşlarımla gidicem diyor haftaya gidek diyor hafta gelince aramıyor sormuyor
Canım sıkkın ve hiç arkadaşım yok?