Buluşmak için yanıp tutuşup sonra bir anda kaçan, dışarda gözleriyle beni kesen bu çocuk aslında ne hissediyor?

Buluşma esnasında ikimiz de alışkın olmadığımız için gerildik, birbirimizden çekingenlik yaptık, heyecan oluştu ikimizde de. Anlamadığım garip bir şekilde buluştuktan sonra görüşürüz dedi, o günden sonra ne yazdı ne konuştu. Buluşma sonrası dışarıda beni gördükçe dik dik kız kesiyor gibi bana baktı durdu, benden karşılık bekledi. O mesajlarıma karşılık vermediği, dönmediği için ona bakmadım, ilgilenmiyormuş gibi yaptım, görmezden geldim. Bu çocukta hoşlanma olduğunu biliyorum, acayip derecede hoşlandığını o söylemese de hissettim. Doğru düzgün sohbet de geliştiremedik, biraz konuştuk. Instagram üzerinden konuşmaya başlar başlamaz buluşup yürüyüş yapmayı, bir yerde oturup çay kahve içmek istediğini söyledi, çok istekliydi. Bir hafta sonra buluştuk, buluşmadan sonra oldu ne olduysa, kaçıyor gibi gitti, bahane uydurduğunu düşünüyorum, öyle gitti, mesaj yazmadı hiç, cevap vermedi, ne oldu anlamadım. Telefonda cevap vermeyip dışarıda neden benimle bakışmak istedi, bunu da anlamadım. (Konuştuğum kişiyi sanaldan bulmadım daha önce farklı bir konudan dolayı tanışmıştık)

Buluşmak için yanıp tutuşup sonra bir anda kaçan, dışarda gözleriyle beni kesen bu çocuk aslında ne hissediyor?