Bir erkeğe ailevi sorunlarımı bu kadar detaylı anlatmakla hata mı ettim, evlilik düşüncesini etkiler mi?

Arkadaşlar bir kızın ailevi sorunlar yaşadığı sorunlar evlilik düşünmenize engel midir? 27 yaşındayım, dedem ameliyat oldu, annemle hastaneye gittik, benim yaşlarımda bir oğlan vardı, annem onunla falan konuştu, onun da annesi hastanedeymiş. Neyse, annesi beni görmedi, anneme demiş, oğlu da ben seni hiç görmedim diyor, nasıl oldu bilmiyorum. Bugün yine hastaneye geldim, ilçede yaşıyorum normalde, onunla da 1 haftadır konuşuyoruz ama yabancı gibi. Daha, arabayla almaya geldi, ben sadece instadan biliyorum, bilemedim, lüks bir arabayla geldi, uzaktan camı indirip eliyle beni çağırdı, ben de uzaktan merhaba dedim, kapıyı açmaya çalıştım, kilitliydi. Sonra insan bir arabadan iner, ben seni ve arabanı bilmiyorum sonuçta dedim, o ilerde olacak şey dedi, ben de bence en başta dedim. Bana seni hiç görmedim hastanede demişti, sonra da ben seni hatırladım diyor, instada takipleşmemize rağmen. Annesi de anneme Furkan Zeynep'i hastanede beğenmiş demiş. Neyse, benim annem babam ayrı, annem 2. evliliği oldu, ondan da boşandı, benim üvey erkek kardeşim var 4 yaşında, ona şu an ben bakıyorum, annem çalışıyor. "Çocuğu nereye bıraktın" dedi, işte böyle böyle benim annem babam ayrı diye o an anlattım her şeyi. O da üvey babanla mı yaşıyorsunuz, yok neden boşandılar, babanla neden boşandılar, babanla görüşüyor musunuz, annenin eşi ne iş yapıyordu gibi sorular sordu, ben de anlattım. Sonra hastanede teyzemle de tanıştı, teyzem oğlan zengin diye kızlarına ayarlamaya çalıştı ama oğlana iyi yağ çekmiş. Her neyse, benim teyzem bize düşman, teyzem oğlanın ve annesinin numarasını almıştı. Bugün çocuk bana "Teyzen sizi seviyor mu" dedi, ben de Allah bilir dedim, onlarla aramızı anlatmak istemedim, ilerde görürsün dedim. Bir şey varsa uzak durayım dedi, ben de fesat, art niyetliler dedim, her hareketimizin altından bir şey arıyorlar, çocukları da öyle dedim. Neyse, oğlana kafe sevmiyorum dedim, kahve alıp arabada oturalım mı dedi, olur dedim, sonra "Niye beni arabada oturttun deme" dedi, demem dedim. Sigara içiyor musun dedi, aynen dedim, şimdi arabada içersin sen dedi, sonra
Güncellemeler
1 ay
Sonra banada bir tane sigara versene dedi bende sen kullanmiyormusun dedi ben ara sıra birileri içerse içiyorum dedi bana sende iç dedi şimdi içmeyecegim dedim 2 tane kalmış zaten dedim oda alsaydık keşke dedi bende çok aramam zaten çok içmiyorum günde 4 vs 5 tane dedim neyse ikimiz arabada sigara içtik sonra işi çıktı ben hastane bahçesinden arabadan jndim kahve çöpünü verdi bunuda atar mısın dedi atarım dedim akşam bidaha hiç yazmadı çok ağladım ben apta.. llık mi etmişim dedim
Bir erkeğe ailevi sorunlarımı bu kadar detaylı anlatmakla hata mı ettim, evlilik düşüncesini etkiler mi?