O geceyi yaşayanlar anlatsın bakalım. Bir genç kadın olarak merak ediyorum:))
1 ay
O geceyi yaşayanlar anlatsın bakalım. Bir genç kadın olarak merak ediyorum:))
Baş başa bir odaya, mümkünse yatak odasına girersin,
Sırayla banyo yapılır, sonra abdest alınıp baban kılınır (Müslümanlar için)
Sonra hanımefendi eşi namaz kılarken eşine güzel gözükmek için seksi geceliği giyer. Sonra erkek yanına gelir, aşk ve heyecan dolu gözlerle ona bakarken yanına oturur ve elini yanağında gezdirip ufak bir öpücük kondurur dudağına
Devamını buradan yazarsam yorumu silerler güzel hatun
Oooo süpermiş fotoğraftaki hatun, kim o fenomen mı?
Düğünden sonraki ilk gece herkes için farklı oluyor 😊 Kimisi çok yorgun oluyor sadece sarılıp uyuyor, kimisi heyecan ve utanç karışık duygularla yavaş yavaş yakınlaşıyor 💞 Utanman çok normal, ilk deneyim acele edilmemesi gereken bir süreç. Konuşarak anlaşarak ilerlemek en güzeli. Haz hissetmiyorsan dur diyebilmen çok önemli 💗🕊️
Cevap
7Cevap
değişir kişiye göre..
Küçük gelin Nazmiye de ki gibi olmuyor tabii de ne heyecanı ya cepleri boşaldıktan sonra ne anlamı var sevişmenin
@Madamesaddly
Evladım derken sen benim evladım yaşındasın. Hayırdır?
@Madamesaddly
Tamam kafa dağıt ama biraz da karşıya hitap şekillerine de dikkat edin. Sürekli yarı yaşımdakiler tarafından polemiğe çekilmeyi istemiyorum. Tamam bildirimleri kapatıyorum,
Hayatımız sîkildi, bu kadar borcu kim ödeyecek mk karısı diye birbirine giriyor ikisi e
Tahminde bulanacak olursak utanma net oluyordur ama kısa sürer bence hele bide seviyorsan tenini kokusunu sıcaklığına yabancı değilsen çok rahat yaşarsın bence
Olacağını zannetmem şu an evlenmeden herkes bi sevgililik süreci geçirdiği için utanma olma bence.
Gel evlenelim ilk geceyi yaşa bebeğim deneyerek test et 😈
Tamam gülüm tamam haklısın tamam
Sanırım soru geyik amaçlı olmuş.
Yaa zaten evleneceğin kişiyle 2 yabancı gibi evde olmuyorsunuz.
Nişanlılık döneminde zaten birbirinize alışma başlar. Zaten zamanla da temaslara da çok tepki göstermezsin. illa ki bi yanak yanağa gelirsiniz. Fazla teferruata girmeyim.
ilk gece ganimeti sayarsınız :) Artık gerisi size kalmış, ister yatar uyursunuz isterseniz de çay demlersiniz :)
3 ay dokundurmayanı bile duydum. Yani bu kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?