şu anki ilişkimi seviyorum fakat evliliğimizi kestiremiyorum.
Ben yüksek gelirli bir ailede doğdum. Çocukluğumda hemen hemen her isteğime kolaylıkla ulaştım. Fakat ergenlik çağlarıma doğru maddi sıkıntılar yaşanmaya başladı ve o zaman kendime verdiğim söz ne olursa olsun çocuklarıma en iyi imkanlar sunacaktım. Bu yüzden okuluma asıldım ve YKS'de derece yaparak Türk-Alman hukuk kazandım. Şu an hala eğitim alıyorum ve gerek okul, gerek sosyal çevrem network yapılacak insanlarla doldu. Aynı zamanda da 4 yıllık bir ilişkim var. Sınav dönemimde vs her zaman yanımda olmuştur. Benim en kötü halime bile aşkla bakmayı asla bırakmayan biri. Ve ben normalde aşık olmaktan korkan ve insanlara asla duygusal olarak bağlanmasam bile gerçekten ruhuma dokunan biri kendisi. Bense geri kalan zamanımda yüz mankenliği de yaptım bir süre yani dış görsel olarak da dikkat çekiciyim. Bu yüzden oluşturduğum networkte birçok yüksek aileden gelen erkeklerle tanıştım. Birçoğunun iş haricindeki ilgisini de red ettim. Çünkü benim için aldatmak en aşağılık şeydir. Neyse geçenlerde erkek arkadaşım evlilik hakkında konuştuk. Kendisi mükemmel bir baba olabilecek hem modern hem de geleneksel erkek karışımı biri. Ve gerçekten de evliliğimizin neşe, enerji olarak mükemmel olacağına emin olsam da konu maddiyat ve lüks yaşama gelince maalesef onun durumu bunu kaldıracak, benim hayalimdeki lüksü kaldıracak kadar yok. Yalan yok 5 kazanıyorsa 4'ünü bana harcamaktan asla çekinmez. Fakat maddiyatın da evliliği ne kadar etkilediğini de biliyorum… Belli bir süre birbirimizi anlayışla karşılasak da atıyorum ki 3. yılda bir ayakkabıya ya da bir çantaya tüm maaşı verdiğim için bile kavga eder miyiz bilmiyorum. 🤷♀️ Ve bence erkek kadından daha çok kazanmalı çünkü kadının çalışamayacağı dönemler olabilir o zamanlar erkeğin hem karısına hem çocuğuna hem eve bakması lazım. Ama bir o kadar da çok seviyorum… bilmiyorum bu aralar çok evlilik muhabbeti açıyor büyük ihtimalle evlilik teklifi düşünüyor. Bu da benim kararım için çok önemli…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer