İzmir kızları neden çok fazla eleştiriliyor sanki başka şehirlerde... Yapan kızlar yok, bir tek İzmir'e ait gibi davranılıyor
1 ay
İzmir kızları neden çok fazla eleştiriliyor sanki başka şehirlerde... Yapan kızlar yok, bir tek İzmir'e ait gibi davranılıyor
Bunu yapanda var , doğru.
Yapmayan olduğu kadar.
Yapan kıskançlığında veya gerçekten saçma bulduğunda.
Yapmayan ise kendiyle kıyaslamaya sokmaya çalışmadığında.
Her il veya ilçede beğenilen veya beğenilmeyen , iyi veya kötü insan var.
Erkekler içinde bu böyle.
Bunlara takılıp sürekli bunun üzerinden ilerlemek mi?
Yoksa kendi doğru bildiğinizi ispat etmeye gerek duymadan mı yaşamak.
Kim ne düşünmek isterse düşünsün.
Kişinin ağzı torba değil ki büzesin.
Bu arada Karşıyakalı biri olarak yazıyorum.
Valla o dediğin Trabzon ve Rizede daha yaygın. Yok Rizeli yeni gelin kaynıyla kaçtı, Trabzonlu 2 çocuk babası adam genç kızı kaçırdı. Sonra da cinayet haberleri geliyor.
Bunun aslında şehirle veya bölgeyle alakası yok. İnsanla alakalı. Karşılıklı frekanslar tutuyorsa ve arada aşk varsa aldatma da yaşanmıyor. Ama tabi insan faktörü...
Allâh kimseyi şaşırtmasın.
Ben de bilmiyorum, ama Mart 2019 - Nisan 2025 arası İzmir'de yaşamış; doğma büyüme Konya'lı biri olarak şunu samimiyetle söylemek isterim ki; bu konuda İzmir'i en çok eleştiren Konya insanının ( Özellikle de gençlerin ) İzmir'dekilerden zerre kadar farkı yok.
İzmir kızlarının bu kadar konuşulmasının tek nedeni “etiket” meselesi canım 😅 Her şehrin içinde her karakterden insan var ama İzmir üzerine yıllardır yakıştırılan özgür, rahat, modern imajı bazılarını rahatsız ediyor 🙄
Genelleme yapanlar da en kolayı seçiyor. Sen bunları çok kafana takma lütfen 💛 İzmirli olsun olmasın herkes birey olarak değerlendirmeli 🌸✨
Cevap
7Cevap
Bence de kızları İzmir'den daha kötü olan iller var mesela edirne tekirdağ kırklareli İzmir'den beterdir rahatlık sekülerlik anlamında
Dominant ve çapkın kadınları seviyorum keşke eve misafir getirmeyi seven bir kadın bulsam da beni nüfusuna alsa
İzmirin adı çıkmış
İzmir açık yapıyo diğerleri gizliden
İzmir’in kızları bakımlı olduğu için çekemiyorlar
Özgür ruhlu yetiştiriyorlar diye diyorlar
İzmir deyim
İzmir'de sayi fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?