Ailemin memlekete gitmesiyle ev iyice sessizleşti. Alt ve üst komşularımız kalabalık aileler; seslerini duydukça “keşke biz de kalabalık olsaydık” diyorum.
1 ay
Ailemin memlekete gitmesiyle ev iyice sessizleşti. Alt ve üst komşularımız kalabalık aileler; seslerini duydukça “keşke biz de kalabalık olsaydık” diyorum.
Ben seviyorum kalabalık aileleri.. isterdim kalabalık bir aile eskiler geliyor aklıma tüm hallalar amcalar babannemde bulusuo geçen hafta sonraları... çok eğlenceliydi :))
Eskiden kalabalık aile olmayi seviyordum. Amcalar, dayilar filan... zaman geçtikçe azinlik ama kaliteli kişileri çevremde toplamaya basladim. 40 yaşından sonra insan hayati daha iyi görüyor.
Sessiz evler hem huzurlu hem de biraz hüzünlü olabiliyor 🥺 Evde ses olsun isteğini çok iyi anlıyorum, insan kendini daha az yalnız hissediyor 💕 Ben kalabalık aile ortamını seviyorum ama her kalabalığın da kendi yorgunluğu var 😅 Sen de ileride kuracağın ailede dengeyi kendin belirleyebilirsin 🏡✨
Cevap
6Cevap
ailem yok.
Evet isterdim. Hatta kırsal bir alanda çok daha güzel olurdu.
Kalabalıktan ziyade mutlu aile olmak o kalabalıkta yalnız olursun mutluluk yoksa
Hep kalabalık ama insan yalnız kalmayı istiyor bazen
Hiç istemezdim böyle çok iyi
Evet
Annemle yaşıyorum böyle ideal kalabalığa getek yok
çok isterdim
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?