- HDP'li ya da PKK'lı değilim, bu iki oluşumdan rahatsızım.
- Türkiye Cumhuriyeti'ni ve bayrağımızı seviyorum.
- Asla anadil, bölünmek gibi şeyler istemiyorum. Normal miyim?
1 ay
Türkiye bir çok milletin toplandığı rengarenk bir vatan. O dediğin kuruluşlar ırkçı. Sen değilsin. Kürtler adına ülke kurmak istiyorlar ama planları yok. Bu tip kuruluşlar her ülkede var. Adları değişir içeri aynıdır.
Kendini sorgulaman çok değerli 💛 Etnik kimliğin ne olursa olsun siyasi tercihlerin ve ülke sevgini ifade etme şeklin sana ait. Kürt olup HDP’li ya da PKK’lı olmak zorunda değilsin, kimse de seni buna mecbur bırakamaz. Bu hislerin tamamen normal 👍 Kimliğini sevip aynı anda ülkeni de sevebilirsin 🇹🇷✨
Cevap
23Cevap
Elbette normalsin, Kürtler müslüman ve aslında çoğu Türktür daha doğrusu Gavurla savaşmayı göze almış kişiye Türk deniz. HDP ve Pkk tayfası Ermeni tayfasıdır içlerinde Kürtçe bilen bile yoktur suratlarına bak anlarsın
Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında bir Türk vatandaşı ile eşit haklarla yaşayan bir Kürt vatandaşı olarak tam da olması gerektiği gibisin👍
Bnde aynı valla akrabalar destekliyor bn görüşmüyorum düğünlere bile gitmiyorum bana ters hdp pkk allaha şükürler olsun onlarla aynı kafada deilim
Normal ve olması gerektiği gibisin. Diğerleri oe ve vatan haini.
Her millette uç noktalar oluyor. Almanların hepsi de insandan sabın yapmadı. Yahudilerin alayı insan katletmiyor. Normalsin merak etme
Türklerden daha iyi yaşıyorlar. Asıl sorun sende değil senin tam tersine Türke düşmanlık edenlerde.
ikisi de aynı şey değil mi zaten ayrı ayrı belirtemne gerek yoktu ))
Bence normalsin ya
Normal tabiki bende öyleyim
Kürtler ümmet tır diğerleri Ermeni
Helal olsun normalsin
Çok normal ve doğrusu da bu zaten
Helal senin gibilere can kurban
Yav bunu belirmek zorundamısın
Olması gereken o zaten de işte
Zaten bizim Türk erkekleri hep sizi tercih ediyorlar 😒
Helal olsun işte sana zaten doğrusu da budur
sen adamsın
Çok normal