Sadece göz göze geldiğimiz şahısla evlenip boşandığımızı hayal edip dertlenirken

Sadece göz göze geldiğimiz şahısla evlenip boşandığımızı hayal edip dertlenirken
Bazen evet, kafamda kurduğum olur ama hemen inanıp büyütmemeye çalışırım. Çünkü çoğu zaman insan kendi kendine senaryo yazıp aslında olmayan şeyleri gereğinden fazla düşünerek kendini yorabiliyor. O yüzden bir şey net değilse direkt varsaymak yerine bekleyip gerçeğini görmeyi tercih ederim. ( Kafa da çok kurduğum için artık bıktım 😃 )
Kafanda kurman çok normal 😂 Hele hoşlandığın biri varsa beynin hemen senaryo yazmaya bayılıyor 💭 Evlenip boşanmayı bile düşünmen aslında kalbini korumaya çalışma hali biraz da.
Bunu eğlenceli bir oyun gibi gör istersen ama kendini o hayallerde çok hırpalama 😔 Gerçek hayatı da denemeden sadece kafada yaşamamaya çalış 🥺✨💕
Cevap
11Cevap
Hayır kurmam gadası
kurmam
her sekilde kafada kurmak mevcuttur. cok kazazedem var bu konuda ahahajjs
Shahsjanslx sana deli diyenler olacak onlara aldırma😭
olduuu... hic aldirmadim bile ehehs🫢
Çakkk 🫸🫷💅
Kurarım, en pis senaryolar orada üretiliyor
Bu konuda biraz öyleyim güven sorunum var. Sadece güven istiyorum güvenim sarsıldığında bunun yatıştırılmasını istiyorum. Bunu direkt dile getiriyorum ama müdahele edilmeyince çok zoruma gidiyor.
Seninki tehlikeli bir boyut, kurmam öyle
Şaka yapıyoz ya 👯
Bana cevap verdiğin için benimle evlenmek istediğini kuruyorum şimdi kafada
👁️👄👁️ imdt
Bşndk
Ah ulan, yaktım
🚬
Bu bende senelerdir olan bir hastalık
Planlarımı evet
arada bir
Arada bii ben de kadere küsüyoruuum shsjskdk
Kafasında kurmayan cindir net