Nüfus zaten azalacak... müslümanlar ve yahudi-hristiyanlar fırat nehri kıyısında Armegeddon savaşını yapacağı zaman nüfusumuzun 5 bin kadar olacağı söylenir.
0
13 Yorumla
Soran
1 ay
Abla sen niye felaket tellallığı yapıyorsun durduk yere?
eski bir kitaptan okumuştum 5 bin kadar yazıyordu. Nette farklı yazıyor 10 bin ila 960 bin arası.. bize yakın olan tüm müslüman devletlerin... yahudi-hristiyan ve müslümanlarla savaşında...450 milyon arap yarımadası biz 85 milyon iran 90 milyon desek. Yine az
İçindeki huzursuzluk sadece “evli değilim”le ilgili olmak zorunda değil ❤️ Evlilik tek başına eksiklik doldurmaz ama doğru kişiyle olgun bir bağ kurarsan hayatına sıcaklık ve güven katar 💍✨
Önce ne istediğini netleştirmen önemli. Kendini tanıdıkça evlilik kararı daha sağlıklı gelir. Telaşa değil farkındalığa kulak ver 😊🌿
Cumhurbaşkanı öyle açıklama yaptı ama fevlakin nedense kimse evlenmiyor bak ben 22 yaşındayım evim var arabam var işimde var kazancımda iyi şükür 5 vakit namazımda var sadece bekliyorum nasibimi napalım düzgün birisini bulamıyoruz biz
Herkes aynı duyguları yaşıyor var mı senin insanlara güvenin veya çok rahat bir şekilde tanıyıp sevebiliyor musun tabi ki hayır şüpheyle yaklaşıyoruz ülkece
Olsun temelde iyi insanlar değil mi? Sen işi evliliğe aşka getirirsen de yine de iyi insan vardır. Bence sorun sen gibi iki de bir düzgün insan yok diyenlerde
En İyi Cevaplar