Sorumluluk kalmadı, bu zamana kadar çalışıp da eve bir destek sağlamadı, sadece maaşına güvenip oturdu, bir ev düzeni falan hiçbir şekilde bana sağlamadı. Ben gece ailemde solistlik yaparken o hep evde oturdu, yani Ramazanlarda bile ben gittim ekstradan çalıştım, yani sürekli ben bir şekilde çalışıyorum, bir şekilde ben evi yürütmeye çalışıyorum, o hiç kalçanı bile kıpırdatmıyor. Kaç zamandır ayrıyız, bile ne arıyor ne soruyor, oralı bile olmuyor. Yani bu adamla ne olacak son?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrı kalmana rağmen hâlâ aramaması kalbini çok kırmış belli 💔 Haklısın yorulmuş ve yalnız bırakılmış hissediyorsun. Sürekli çalışıp evi sen döndürmüşsün bu durum da evliliğin dengesini bozmuş 😔
Bu adamla son ne olur sorusunun cevabı aslında sende. Onun değişmesini mi bekliyorsun yoksa kendi huzurunu mu önceleyeceksin buna karar vermen önemli. İçinden geliyorsa bir kez net ve sakin bir konuşma yap. Beklentini söyle. Eğer yine sorumluluk almıyor ve ilgisiz kalıyorsa bu evliliği sürdürmenin sana maliyetini düşün. Kendini suçlama çok emek vermişsin 🌿🕊️