Sizi ne çekiyor bu hususta?
Otoritesi mi, kariyeri mi? Yoksa tipi mi?
Otoritesi mi, kariyeri mi? Yoksa tipi mi?
Saçma şeyler bilmiyorum
Omuzların hâlâ mükemmel...
Beni her 6 ayda bir reddetsen bile gizli sorumlarımda karşıma çıkarıyor kader seni.
Unutulmazımsın
Bitmiyor arkadaş
Sen de vazgeçmiyorsun inadından... Küçücük bir şans verseydin sen dünyanın en çok sevilen kızı olacaktın ben de en mutlu erkeği olacaktım... Ayrıca omuzların neden bu kadar mükemmel?
Neden benim sinirlerimi bozuyorsun sen? Sanane benim omuzlarımdan bırak artık yakamı her kimsen
Hayranınım sadece. Sevgi, sevilmek bu kadar imkansız değil emin ol.
Fikrin niye değişmiyor
Ya yuh be adam 1 ay önceki soruyu nerden buldun da yazdın yine
Geçenlerde yine soruma geldin. Her zamanki gibi omuzlarını övdüm ama cevap vermedin. Bana da buradan yazmak düşer elbette.
Niye istiyorsun sen benden ya Onu geçtim Omuzlarımdan ne istiyorsun
Omuzlara özel takıntım yok ama senin fiziksel olarak en çok omuzlarını beğeniyorum. Bu konuda hayatımda gördüğüm en iyi kızsın. Onun dışında da mesafen, otoriten, hanımefendiliğin çok şahane ve sana çok hayranım. İstediğim şey ise küçücük bir şans.
Beyefendiciğim güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ama ben Siteden kimseyle tanışmak istemiyorum genel itibarıyla hayatıma herhangi bir erkek almayı düşünmüyorum artık
Senin hayatına aldığın erkek olmayı beklemek şu an hadsizlik olur. Direkt olarak sitenin en mükemmel en kusursuz kızına yönelmek de biraz cüretkar bir hareket oluyor farkındayım. Sonuç olarak ben şu an tanışmak istiyorum sadece. Konuşmak dinlemek seninle muhatap olabilmek. Sonrasında ne olur bilmiyoruz ikimiz de
Beni o kadar abartma ben normal bir insanım Artım yok herkes Allah katında eşit sadece dediğim gibi kimseyle muhatap olasım bile gelmiyor kimseye derdimi anlatasım da gelmiyor Çünkü kimsenin Beni anladığını da düşünmüyorum Çünkü aynı şeyi daha önce de yaşadım senin gibi böyle ısrarla konuşmak isteyen oldu tamam dedim Arkadaşça konuştum ertesi gün yok oldu daha da gidiş o gidiş yani E ne oldu bu kadar ısrar nereye gitti yani
Sana yalvarmaktan gocunmuyorum öncelikle ve zaten seni isteyen bir erkek elbette yalvarıp peşinde koşacak. Yüzde 90 ihtimalle de reddedileceğim bunu da biliyorum ama normal karşılıyorum çünkü zaten olması gereken senin böyle üstün tutulman. Kendince normal bir insan olabilirsin ama benim gözümde dünya güzeli ve asil bir kızsın. Senden ricam tanıdığın şansın değerini bilmeyenler, o anda dünyanın en şanslı erkeği olduğunun farkında olmayanlar yüzünden beni mahkum etme lütfen. Sana layık olmak için gerekenden fazlasını yapacağım
Bir şartla seninle arkadaş olurum beni bu kadar yüceltme olur mu Ben sıradan bir insanım bir Artım yok dediğim gibi
Hayranınım ve seni üstün ve farklı görmem normal. Bunun için gayret gösteririm ama alışana kadar biraz heyecanlı ve sana göre abartılı olabilirim 🙃
Allah'ım ya sabır ya gerçekten kızdırıyorsun beni
Dediğini anladım ve adapte oluyorum, tamam? Lütfen sakin...
abartma dedikçe daha beterini yapıyorsunuz Bence sen benim alay ediyorsun tekrar nazikçe söylüyorum abartma lütfen
Tamam anlaşıldı... Koyduğun her sınıra uyarım, söz.
Çıkar mısın Gizledim
Gizliden mesaj atacağım
Soruda gizliden çıkmıyor galiba. Takip ettim seni (akademikus)
Yalakalık çünkü
Üniversitedeki hocalara ilgi duyulmasının birkaç psikolojik tarafı oluyor 😊
Güç ve otorite çekici gelebiliyor, kendini güvende ve “yönlendirilmiş” hissettiriyor. Kariyer ve entelektüel duruş da hayranlık uyandırıyor 💡
Bazen de evde göremediği ilgi ve onayı hocada bulduğunu hissediyor. Tip ikinci planda kalabiliyor ama tamamen yok da olmuyor ❤️🔥
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar