Ya sürekli hayatım çok kötü deyip şımarıklık yapıyor, her şeye sahip olmasına rağmen sürekli intihar edeceğim diyor ya da her gün eski kendisine bk gibi muamele yapan sevgilisiyle ya da eski hayatının fotoğraflarına bakıp eskiden çok mutluymuşum deyip asla umurumda olmayan şeyler anlatıyor. Arkadaşlıktan çok da falan demeyin, iki senedir çok yakınız, ne yapabilirim bu kız ergen de değil, yirmilerinin sonunda.
Güncellemeler
1 ay
Bitirdim arkadaşlığı sağolun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun tersi bir şey diyemezsin ne ederse kurtulur belki de? Onun tercihi
Psikoloğa yönlendir
Gitti hem psikiyatrist hem psikolog işbirliği yapmak istemiyor sadece oraya gitmenin işbirliği olduğunu sanıyor
O zaman bırak kendini salsın. Ölmeyi çok istiyorsa bırak gebersin gitsin. Toksik insan sayısı azalır bu sayede
Yok o kadar da değil ya şımarık her şey ayağına gelsin istiyor
Heeğ anladım, o zaman kes selamı sabahı gitsin. Diğerleri de zamanla ne olduğunu anlar. Sosyal ortamlardan dışlanınca hayatın kaç bucak olduğunu görür
Peki nasıl arkadaşlığımı bitirebilirim kırmadan üzmeden her gün konuşuyoruz
Bunu aniden yap. Her yerden aynı anda engelle. Bunu neden yaptığını düşünmek için vakti bile olmasın
Sen de neymişsin be sağol ama
Ben hep böyle yapıyorum. Her zaman işe yarıyor. Üzerine 1 saniye bile düşünmüyorum
Güncele cevap: Kendine büyük bi iyilik yaptın
Kesinlikle öyle şımarığın teki son olayı me biliyor musun kendisi 30’a merdiven dayamış 16 yaşındaki kardeşine ailesi para harcıyor diye kavgasını anlatıyordu tam deli
İntiharın çözüm olmadığını anlatmaya çalış
lafta kalir inanma
İnanmıyorum zaten de benim sorunum şu beni sürekli sürekli beni boğması bu konularla
arkadaşlığını bitirmek de bir seçenek
Hem çok yalnız kalacak hem de ne diyebilirim ki
Ailesine haber et ihake sana kalır...
Yok bana niye kalsın ailesi de bıkmış bunun hareketlerinden zaten hakkaten intihar da edemez
Dikkat çekiyo desene uzak dur... sorunlu tipse lafa gelmiyosa yacaşça çekil...
psikolojik problemleri var