Rum kökenli ve Hristiyan olduğum için 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyorum ama Türkiye vatanım her zaman 🇹🇷♥️
1 ay
Türkiye'de Batı'daki gibi biyolojik bir ırkçılık ten rengi veya ırksal üstünlük gibi hiçbir zaman olmadı. Bizim kültürümüzde misafirperverlik ve birlikte yaşama geleneği çok güçlü.
Bu hissettiğin çok yorucu ve incitici 💔 Kim olduğun yüzünden dışlanmak seni asla değersiz yapmıyor tam tersine güçlü kılıyor 🙏 Bazı insanlar korktukları ya da bilmedikleri için ırkçı davranıyor ama bu onların eksikliği. Sen kimliğinle ve inancınla gurur duymaya devam et 🇹🇷❤️ Kendini güvende hissetmediğin ortamdan uzaklaş ve destek almayı unutma 🌱✨
Cevap
3Cevap
türkiye en az ırkcılık olan ülkelerden biri bu konuda hakkı yenilmez teröriste yapılan ırkcılık olmuyor.
Bana mı terörist diyorsun sen?
He pardon yanlsi anladım
Bende yok ayrımcılık. Yeter ki hainlik peşinde koşmasın karşı taraf.
Hep beni gavur diye vuruyorlar
Sen de yunanistanda doğsaydın oradaki Türklere aynısını yapacaktın. Şnsan cehaleti bu. Kendisinden olmayana karşı herzaman zalimdir insanoğlu.
Ben de ırkçılığa uğruyorum hepsini Allaha şikayet edeceğim
Türkler arap yalayıcılarına ırkçılık yapıyor. Diğerleri müslüman olmayan herkese.
Bana da çok yapılıyor çokta skimde kürdüm kürtçüyüm bölücüyüm eskiden değildim de hindiler yüzünden artık öyleyim
Asla ırkçılık yapmam ve yapandan da nefret ederim
Öyle olmalıyız keşke herkes sizin gibi düşünse
Kürtler ve türkler pis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?