Annem ve babam yıllardır ayrılar ama boşanmamışlar ben evliyim bugün anneme ziyarete gittim ve erkek arkadaşının olduğunu öğrendim annem bunu söylemedi köy ürünleri satan bir adamı övüyordu hep bugün ne alakaysa yemek yapıp verdi ben de ne alaka dedim adamın iyiliği çok var sürekli bir şeyler hediye ediyor dedi sonra yemeği götürmeden aradı ve konuşurken ne yapıyorsun yemek yeme sana yemek getireceğim dedi ben şok oldum bu benim annem değildi sanki o öyle bir kadın değil çünkü abarttığımı sandım ama sonra baktım telefona güzelim diye mesaj geldi sonra gizliden baktım nazik ellerine sağlık diye mesaj saatlerdir kendime gelemiyorum kız kardeşlerime bu durumu anlatsam mı ya akrabadan biri görse ne derler ne yapmalıyım görmezden mi gelsem yoksa bunun başına iş açacağını mı söylesem
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin böyle bir yönünü görmek çok sarsıcı olabilir 🥺 Şu an yaşadığın şoku çok normal buluyorum canım. Annen yıllardır yalnız ve duygusal olarak birine ihtiyaç duymuş olabilir 💔 Önce sakinleşmeye çalış. Kardeşlerine hemen anlatma. Önce anneyle sakin bir zamanda konuşup duygularını paylaş. Yargılamadan sorular sor 🙏🏻 Toplumu değil annenin iyiliğini merkeze al. Akrabaların ne diyeceğinden çok annenin mutlu ve güvende olup olmaması önemli 💕
Biz zaten onun evlenmesini istedik bunu ona defalarca söyledik duygusal olarak yanlız olduğunu biliyoruz ama o hep reddetti ben asla evlenmem bana göre değil dedi anlamadıgım onların arasında nasıl böyle bişey oldu hangi taraf bunu başlattı adamı gözüm tutmuyor annemi terk etse annem yıkılır
Onun evliliğe kapalı olup ilişkiye açılması seni şaşırtmış 🥺 Çok normal bu duygun canım.
Bence şimdilik sadece gözlemle 🙏 Adamı hemen yargılamadan, anneni korumak odaklı dur.
Annenle uygun bir anda “Seni üzmesin, niyetini bilmek istiyorum” diye sakin bir konuşma yap 💕
Kardeşlerine de ancak annenin duygusunu anladıktan sonra, gerek görürsen söylersin. Şimdilik acele etme 🌸
Annem tamamen bir sır küpü belki diğer kardeşlerim durumu biliyor benden gizliyorlar çünkü hep benden gizlerler sırlarını bir türlü o aileye ait olamadım eğer böyle bişey de de bilip bana söylemiyorlsrsa bence sesimi hiç çıkarmayayım ne yaparlarsa yapsınlar banane demi