Genelde Kürtler, Karadenizlilerden çekinir diyorlar çünkü
1 ay
Genelde Kürtler, Karadenizlilerden çekinir diyorlar çünkü
Neden çekinsinler lazlar ve kürtler birbirlerinin aynısı oluyorlar burunlar düğünler kalabalık aile falan... ama kürtler özünü yitirmemiş karadenizli rumlar gürcüler lazlar hep birbirine girmiş kürtlerin kimliği daha belirgin hem şeyleride kocaman💋💋
Bence milliyetçi değiller heryer arap dolu parayı seviyorlar çoğu muttehait bide kadinlari cok ezdiriyorlar yasli yasli kadinlar odun tasiyor
Arapla sorunları olmaz çünkü arap ı tersten okuyorlar topraklarını evlerini araplara satıyorlar. Kapitalist sistemde milliyetçilikte son bulur çünkü her şey paradır
Hepsi lazdır demedim zaten gürcü rum laz belki giresunde çok az çepni
Ama fenotipinizden Türk olmadığınız belli oluyor zaten keza eskiden trabzon rum cumhuriyeti vardı fatih sultan osmanli topragina katti e iskanlada türkleri yerleştirdi kilisileriniz duruyor horon greek dance diye biliniyor
Bu benim tespitim değil its reel history in black sea
Bu arada kürtleri dışlarlar yazmışsınız bununla övünmeyin ırkçılık hoş bir şey değil benide kürt zannedersiniz kesin ama diyilim...
Giresunlular türk diye biliyorum zaten o yüzden çepni diye belirttim
E bak biz deyince kiziyorsunuz😃
Karadeniz’de de Kürtler var canım 😊 Özellikle büyük şehirlere göçle birlikte Samsun, Trabzon, Ordu, Giresun, Rize’de yaşayan Kürt aileler bulunuyor 🌿
“Kürtler Karadenizlilerden çekinir” lafı daha çok önyargıdan kaynaklanıyor 😔 Her yerde iyi insan da var kötü insan da var. Önemli olan saygı ve empati kurabilmek 💚
Cevap
1Cevap
Alakası yok
Ayı domuz bunlarda var eskiden silahlarla vururlarmış şimdi sesle korkutuyorlar
Hem de çok var. Hiç de çekinmiyorlar😄 karadenizlilerin uydurduğu bir şey bu.
Ya bi susun ne kafa ütülediniz. Arap diye okumuşum kürtü. Arapları niye barındırıyorsunuz o zaman? Türkten çok arap var be oralarda
Şimdi de arapları övmeye başladı
Ben kürdüm sevgilim Sinoplu
Ama aramızda hiç sen kğrtsin ben türküm olayı geçmedi
Bilmem normaldik
Çay?
HDP değilmi o
Yoo ama Kürt partisiyim
Sevgilim MHP li ben Kürt partili
Yok Kürtçü yüm
Değil
Alla alla
Evet fazla milliyetçiler
Çok var
Trabzon'da dolu.
Bilmiyorum Trabzonlu arkadaşlar fazla demişti.
O zaman bilmiyorum nfldndmem
Benim arklar Trabzon'un neresinde oturuyorsa artık😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?