Feminizmi kadınlar çok yanlış anliyor?

En büyük feminist benimdir bu arada ve ben böyle düşünüyorum. Feministlik adalet, hak, hukuk önünde eşit olmak demek. Hakim karşısında kadına ayrı, erkeğe ayrı ceza verilmemesi için, iş yerinde kadına az maaş, az hak tanınmaması için feministlik var. Yoksa kadın erkek rolleri karışsın diye değil, iyice zıvanadan çıktı bu feministlik nedir bilmeyenler. Erkek düşmanı, yerinden kalkmaya aciz, eril, erkeksi kadınlar feminizmi ev işi yapmamak, kocanın önüne yemek koymamak, ben güçlüyüm, her şeyi kendim hallederim, erkek bana hiçbir şey yapmasın, o kim ki lan demek sanıyorlar. Tamam sakin olun sjkli bayanlar. Geçen sosyal medyada bir video gördüm, kadın kocasına güzel bir yemek hazırlamış, yorumlara baktım aman Allah’ım kadına saydırmışlar, sen köle misin, neden sen yapıyorsun yemeği, erkek yapsın falan filan. Ya siz kafayı mı yediniz artık. Ben kocama yemek yaparım, o benim taşıyamadığım poşetleri taşır, benim gücümün yetmediği işleri yapar. Nasıl ki o çocuk doğuramıyor ve ben doğuruyorsam, kadın ve erkek rollerini karıştırmayalım lütfen. Ondan sonra erkek neden dişileşti, prensesleşti diye de yakınırsınız. Ondan sonra erkek, sen güçlü kadın mısın, al bunu da yap, al şunu da yap diye her şeyi sizin üzerinize yükler, bir erkekle değil bir g@yle partner olursunuz. Bir feminist olarak ben bu zihniyetteki feminist kadın olmak istemiyorum, feminist de değilim bu saatten sonra.
Feminizmi kadınlar çok yanlış anliyor?