Şimdi burada bazıları boş boş konuşup güzel değilsindir, akıllı değilsindir falan filan diyecek dakikadan günde kaç tane düğün oluyor.
1 ay
Şimdi burada bazıları boş boş konuşup güzel değilsindir, akıllı değilsindir falan filan diyecek dakikadan günde kaç tane düğün oluyor.
Evliliğin güzellikle zekayla alakası yok. Tamamen nasip işi. Bebek gibi arkadaşım yalnız işi çok iyi olan şirket sahibi kız arkadaşımın flörtü dahi yok. İkisi de evlenmek istiyor ama karşısına saçma sapan tipler çıkıyor
Kaderi bana benziyor şans olucak
maalesef ki öyle biraz şans biraz kısmet. Ha kötü evliliktense bekar kalmak kat kat iyi elbette
Düğün sezonu başladı arkadaşlarım bu yaz evleniyorlar tek kaldım karşıma düzgün çıkmıyor hatta hiç çıkmıyorlar
Allah herkese gönlüne göre versin ama ne olacağı da belli olmuyor. Ben evlenmek istemiyorum derken hatta flörtüm dahi yokken eşimle tanışıp 1 yıl içinde evlendim. Ne olacağı cidden belli olmaz ümitsiz olma
Allah'ım bana da nasip etsin en kısa sürede
Amin inşallah 🌸
Etrafında herkes evleniyormuş gibi görünce kendini sorgulaman çok normal 💔 Ama herkesin hayat temposu bambaşka. Kiminin ilişkisi mutlu değil sadece evli. Önemli olan senin ruhuna iyi gelen insanı bulman 💫
Kendini kötü hissettiren yorumları ciddiye alma. Değerin evli olup olmamanla ölçülmez ❤️ Sabırlı olama devam et 🍀
Cevap
4Cevap
Bu iş tammamen kısmet ya. Tanıştığın kişi ile bir anda evliliğe kayabiliyor beraberlik. Bazende yııllarca konuşup ayrılıyorsun
Merak etme, o güruh ilk fırsatta boşanıyor. Özendigin şeye bak ve ne kadar şanslı olduğunu gör
Ciddi misin
Gelinlik giymek istiyorum ama
Bir kaç saatlik gelinlik ve sahte göstermelik numara yapan erkek ve ailesinin gerçek yüzünü görmen uzun sürmeyecek nasıl olsa, keyfin bilir
Herkes aynı olmayabilir
Beni aydınlat 😅
Bu da klişe 😉 yeterince aydınlattım
Kısmetin biyerdedir prenses
Neredeyse hemen gelsin
Nasipten öte köy yok
Arayan bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?