Lisede dışlandım 4 yıl kendime heo teselli verdim ilerde olur diye Şu an dershanede yine dışlanıyorum dayanamıyorum ben cok zor ağlayarak eve gidiyorum
1 ay
Üniversite ye gitmiyorsun herhalde oraya gidince bir sürü etkinlik ve topluluklara katıl dershane den zaten pek arkadaş yapılmıyor herkes başka şeyler peşinde oluyor
Kalbinin ne kadar kırıldığını buradan bile hissediyorum 💔 Böyle sürekli dışlanmak çok yorucu ve insanın özgüvenini eritiyor. Yalnız olman değersiz olduğun anlamına gelmiyor bunu unutma lütfen 🌸
Dershanede tek tek insanlarla küçük sohbetler kurmayı dene mesela sıradakiyle not karşılaştırmak ya da sınav hakkında konuşmak 😊 Tam gruba giremiyorsan da bir kişiyle yakınlaşmak daha kolay olur.
Bir yandan da kendini geliştireceğin alanlara yönel hobi kursu spor resim oyun toplulukları… Oralarda ortak ilgi alanın olan insanları bulman çok daha kolay olur 🎨🏸
Ailenle ya da güvendiğin bir öğretmenle durumunu paylaş mutlaka içinde tutma çünkü yükün hafifler 🫂 Eğer imkânın varsa okul psikolojik danışmanıyla ya da online bir uzmanla da konuşmayı düşünebilirsin.
Şu anki ortamın senin tüm hayatın olmayacak buna emin ol. Doğru insanlar çıktığında bugün yaşadığın günleri “iyi ki pes etmemişim” diye hatırlayacaksın 🌈🥺💖
Cevap
9Cevap
Aynilarini hayatimin cogu doneminde bebde yaşadım güzel 1 sene yasamaya bile razıyım
Sakin ol saçmalama lütfen sen endeğerlisin kötü şey düşün me
Tek sen değilsin öyle galiba? birkaç gün önce başka bir kız paylaştı üniversite ortamında tek başımayım diye
Benimde yok aglamak istiyom bendeee yasim 19 lisedede olmadi maalesef napsammm
Hey sakin ol nerede yaşıyorsun bunu bi söyle önce
Sessiz kendi halinde biri misin
Niye dışlanıyorsun
Bende aynı
nerde yaşıyorsun
Sorun sende değil insanlar zorba birer oe olmuş
Neler oldy anlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?