Sizce güven problemlerinden dolayı insanlar akraba evliliği yapmayı daha mı mantıklı buluyor?
1 ay
Bence o sadece bir kılıf ve cehalet. Akraba evliliği dümdüz sapkınlık. Bunu isteyen birinin normal olduğunu da hiç düşünmüyorum. Çünkü bu şekilde birkaç kişi tanıdım ve cidden normal değillerdi.
Güven problemi yaşayanlar için akraba evliliği daha kontrollü ve tanıdık duruyor olabilir ama bu onu mantıklı yapmıyor 💔 Güven duygusu sağlıklı iletişimle ve doğru insanı tanımakla oluşur. Akraba evliliğinin hem duygusal hem genetik riskleri çok yüksek. Güvende hissetmek için kendi sınırlarını ve seçimlerini güçlendirmen daha sağlıklı ❤️✨
Cevap
10Cevap
Hayır bu direk karaktersizliktir.
Bazısı ondan bazısı kendi içinde kalabalıklaşmak istediğinden ama pek de sağlıklı değil.
Yoo bence alakası yok onlar kendilerini istedikleri için bence
Oda olabilri bağzıları aile içine dışardan yabancı girmesini istemez
Gençken düşünmüştüm. Tamamen mantık olarak. Tanımadığım insanın evine gideceğime…..
Yani akraba evliliği güzellemek için güven mevzusunu ortaya atmak fena komik geldi bana :D
O daha da sıkıntı ya hiç evlenemicez heralde
Evet kesinlikle yolda bulduğu insanla yapacağına küçüklüğünü bildiğiyle yapmak en mantıklısı hem de en garantilisidir. Çünkü kimin kimi kaç kere skktiğini bilemezsin
Akraba evliliği ölsem de yapmam
O nedemek la ahlaksızlık bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?