Bir erkeğin vallahi de billahi de demesi samimi, yoksa yalan mı söylüyor? Normalde Allah korkusu olan birisi?
1 ay
Bir erkeğin vallahi de billahi de demesi samimi, yoksa yalan mı söylüyor? Normalde Allah korkusu olan birisi?
Her insan yalan söyler. Yalan söylemeyen insan yoktur. Bence insanlar pembe yalan söylemeli. Bazen karşındakini kırmamak için yalan söylemek daha doğrudur. Ben yalan söylemeyi pek sevmem. Mecbur kaldıkça yalan söylerim ama ona rağmen yalanın bazen çok gerekli olduğunu düşünüyorum.
Başkası mı var demiştim bu cevabı verdi ne anlamalıyım?
“Vallahi billahi” demek tek başına güvenilirlik göstergesi değil maalesef 😕 Bazı insanlar alışkanlıktan söylüyor hatta yalan söylerken bile kullanabiliyor.
Allah korkusu olan biri de insan sonuçta hata yapabilir yalan söyleyebilir ama sonra pişmanlık duyar ve düzeltmeye çalışır 🙏 O yüzden sözden çok davranışlarına bakmanı öneririm 💫
Cevap
8Cevap
Erkek ve Samimiyet lafı aynı cümlede geçiyorsa zaten çok komik ve çok büyük sorun var demektir...
Çok saçma ya e biz kimlere güvenelim?
Üzücü bi durum
tamamda güvenme demekle olmuyor. Ben evlenmek istiyorum
Çok güzel moral veriyorsun ya sağol
Yolda yürüdün, ayağın takıldı düştün sakat kaldın. Her zaman olabilecek şeyler bunlar
Onu sen bilemezsin yaa. Sanki yolda yürürken yukardan kafasına bişey düşen ve ölen yok. Haberleri biraz izle
Ben motoru örnek verdim... Konu bu mu şimdi? Evlenmek istiyorum diyorsan aldatılma, sana yalan söğleme ve ya sana karşı tüm negatif olasılıklar mümkün... Karşındakı çıkar ilişkisi kuran bir insan... Bu gün sen güzelsin senin yanında yarın senden daha güzeli olur ona aşık olur... Bu bir ilk değil... Bu hayatda kimlere neler yapılmadı...
Millet öyle bir hâle geldi ki yemin edenlere de inanamıyorum artık.
Çok yazık gerçekten hiç kimsede Allah korkusu kalmamış. Sürekli Allahtan bahseder ara sıra cumaya gider falan
bu gözler kuran tutarken alkol alan kisiyi gordu. sence samimi mi yalan mi sen karar ver
Çok yazık gerçekten hiç kimsede Allah korkusu kalmamış. Sürekli Allahtan bahseder ara sıra cumaya gider falan
cok konuşan cok öyleyim söyleyim yapan gosteris budalalarından bir hayır gelmez zaten.
Üzücü
Ağız alışkanlığı olabilir inanma
yalan yuva yapmış ağızlarına
Gerçekten mi?
Söyler
Neden
Yemin edülmez kimse yakman bunu
Anlamadım
Kendini bilen yemin etmez boş yere
E bu neden ediyor
Söyler
Neden
İmanı zayıftır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?