Kardeşim 18, ben 28 yaşındayım. Bizi gören "arkadaş mısınız" diye soruyor. Kendimi çok kötü hissediyorum, küçük gösterdiğim için. Yaşımı göstermek için ne yapmam lazım :(
2 ay
Nasıl yani boyundan dolayımı gentik olarak aileden gelen küç0k göstermelik ten dolayı falan ise büyük gösteremezsin ama küçük göstermek bir avantajdır
Yok ya boyum 1.68 yüzüm hep aynı duruyor hiç değişmiyor
İnsanların seni genç sanması kötü hissettirmiş belli 😔 ama bu durum çoğu kişinin hayali inan 🥲 Genç görünmen olgun olmadığın anlamına gelmiyor.
Daha “yaşında” görünmek istiyorsan tarzını biraz değiştirebilirsin. Saç modeli, giyim tarzı, makyaj ve duruş bunu etkiler 💄👗 Dik durman, göz teması kurman ve kendinden emin konuşman da seni daha olgun gösterir 💫
Cevap
15Cevap
Bu saatten sonra yapacağın tek şey giyimini ve makyajına yüklenmek olur. Yaşına uygun takıl ve öyle dene bakalım.
Eğer fiziğin yerindeysew gereksiz bir üzüntü
Fiziğim çok iyi değil ya boyum 1.68 kilom 76
Bence biraz diyet vs ugras derim. ÜZülmeye gerek yok pek
Kiloluyum diye mi küçük gösteriyorum anlamıyorum
Herkes mi böyle düşünüyor acaba 10 yaş fark az değil. Bir de kardeşim büyük gösteriyor olabilir mi
Evet herkes öyle söyler
Yani giyim tarzım normal başka kızlar nasıl giyiniyorsa bende öyle giyiniyorum yüzüm küçük gösteriyor
Ben de 22 olacam ama görsen 18 dersin bir şey olmaz yaşın daha çok ilerleyince genç göstereceksin
Bu mükemmel bir şey sakın bunu bozmaya çalışma
bence gayet iyi yani belki kardeşine yaşlı diyorlar birde buradan düşün
İleride mutlu olacaksin
Belki kardeşin büyük görünüyordur
Çok iyi bir durum senin ki
Küçük göstermek iyi bişey.
minyon musun
1.68
boş ver daha iyi bence küçük gostermek
kimliğini boynuna as o zaman gösterirsin yaşını
Minyon yapılı mısın
Harika bir şey bu