Selamün aleyküm iyi akşamlar şunu unutma hiçbir zaman hiç kimse çirkin değildir sonuçta herkesi her şeyi Allah yarattı konuşmak istemiyorlarsa da boş vereceksin o zaman kendini yalnız hissetme Allah bizimle birlikte daima😇
Yüzün kesinlikle “kötü” durmuyor 😊 Sert ifade biraz mesafeli gösterebilir ama bu düzeltilebilir bir şey. İş yerinde önce sen küçük adımlar atmayı dene. Selam ver gülümse kahve molasında kısa sohbetler aç.
“Kimse beni istemiyor” düşüncesi özgüvenini kırıyor. İçindeki iyi tarafı önce sen gör sonra yavaş yavaş onlar da fark eder 🌿💬🙂
Ama işte onları özel hayatına dahil etmemen lazım orada değer ve saygı görmüyorsun sen sadece işini yapıyorsun onların orada ne maske taktığı veya ne oyunlar oynadıkları boş iş kendi özel hayatında mutlu olmaya odaklann ben bunu hep okulda yaşardım okulda yalnız kalırdım ama gün bitince o kadar mutlu olurdum ki 2 gün şu insanları görmeden ağız tadıyla birşeyler yapacam diye o hesap aynıı
Abi insanlara sen takilma beyenen beyrnsin beyenmiyen beyrnmesin seni Yuce Allah sevmiw yaratmiş bu cihana insanlar kimki? kimsenin onayini almaya caliwma. Bu arada insanlar gelib geçici suratinda kotu deyil kimse için değişme.