Yoğun bir stres altındayım, sanırım ondan. Bu süreci yaşayan illaki vardır. Kullandığınız serumlar veya şampuanlar nelerdi?
2 ay
Yoğun bir stres altındayım, sanırım ondan. Bu süreci yaşayan illaki vardır. Kullandığınız serumlar veya şampuanlar nelerdi?
Şampuan ile olacak iş değil bu. Şampuanın zaten katkısı sıfır, tamamen reklam.
Kan değerlerini ölçtür, eksik olan vitaminlere yüklenme yap. Saç için B - A - D ve çinko çok önemli. Bunları besin yoluyla al.
Ben önce kimyasal detoks yaptım sonra bitkisel şampuan yaptırdım içine büyüme hormonu falanda eklediler topladı biraz sonra demir takviyesi aldım 6 ay ve minoksidili dermaroller ile beraber kullandım baya toparladı cildiyeye git mutlaka değerlerine baktır genelde demir eksikliğinden dolayı saç kökleri tutunamıyormuş
Öyle mi Ben de demir eksikliği şu an çok memnun şu an gürleşti mi çoğaldı mı yani dökülmesi mi durdu sadece gürleşti mi
Çok var olacaktı
Önce o stresi halletmende lazım dökülmede normale döndü yani önceden stres dönemi avuç avuç dökülürdü sonra o stresi önce hayatımdan çıkardım sonra da bunları yaptım şimdi tarakda biraz oluyor tararken o kadar gürleştide yeni yeni saçlar çıkmaya başladı
Stres saç dökülmesini gerçekten tetikliyor canım 💔 Bunu çok danışanımda da gördüm kendimde de yaşadım.
Ben Bioxcin ve Bioblas dökülme karşıtı şampuanlardan memnun kalmıştım 🧴 Serum olarak da Sinoz ve HP Biotin kullanan danışanlarım fayda gördü diyor.
Ama mutlaka kan tahlili yaptırman önemli B12 D vitamini demir eksikliği varsa ürünler tek başına yeterli olmuyor 🌿✨
Cevap
4Cevap
loreal paris
Biotin, b12, folik asit ve D vitamini düşükse ürünler etkili olmayabilir.. İlk önce kan değerine baktırmalısın.
Bioxcin
Serum mu
Sampuan serum sac yagi tumu
Dökülme duruyor mu gürleşiyor mu kullandınız mı
Kan degerlerine baktir kansizlik ve vitamin eksiklikleri de etkiliyo
Kullanan arkadssimda fark oldu
Benim zaten Demir eksikliğim vardı ama son 1 ay içinde başladı bu strese girince oldu
Kan degerlerine baktir kan ilaci arti vitamin takviyesi sonra bioxcin icten ve distan destekle çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏💖
Rica ederim 🩷
Biberiye yağı
Deneyim aktarlardan alıyoruz değil mi
Aktardan olur gratisten olur
Stresi azaltmazsan bir boka yaramaz
Öneremem
Sana demedim zaten öneremiyorsan yorum yapma
Stresı yok et
Stresi yok et deyince Yok olmuyor biliyorsun önce şu saçlarımı gürleştirmem lazım
Stresi yok etmeden ona çözüm bulamazsın kı
Antidepresan kullanacağım herhalde ancak öyle yok olur sjsjs
Sorun ne kı anlatırsan dinlerim
Kedim öldü yanlış mama kullanmışız onu kafaya takıyorum kimse de söylemedi biraz derin bir konu
Herkesin kendine göre sorunları dertleri vardir bâzı insanlar daha çabuk etkilenır demekki sahiplik duygun çok yüksek miş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?