Sevgilim bana ailemle tanıştırcam, niyetimiz belli olsun dedi. Zaten onun ailesi biliyor, bizimkiler bilmiyor ama istemedi de. Ne yapmalıyım, çocuk ciddi mi?
2 ay
Sevgilim bana ailemle tanıştırcam, niyetimiz belli olsun dedi. Zaten onun ailesi biliyor, bizimkiler bilmiyor ama istemedi de. Ne yapmalıyım, çocuk ciddi mi?
O senin ailenle tanışmayı istemiyorsa niyeti ciddi değildir. Her ailesiyle tanıştıran eş adayı buldum diye tanıştırmaz. Ya ana kuzusudur ya da menfaatci. Yani ya annesi seni tanımak istedi ya da oğlan annesine gelecekteki hizmetçisini göstermek istedi. Benzer şeyleri yaşamış insanlar tanıdığım için söylüyorum bunları. Ama sen çocuğa "Benim ailemle tanışmak şu an mümkün değil" gibi bir şey söylediysen o zaman o da kendince böyle bir çözüm bulmuş olabilir ama yine de yanlış. Madem ortada bir ciddiyet var o zaman bu ciddiyet iki taraf için de geçerli olmak zorunda ve senin ailen ile de tanışılmalı.
Sevgilinin “niyetimiz belli olsun” demesi ciddi düşündüğünü gösteriyor 💍 Ama senin hazır hissetmen de çok önemli 💗
Önce sakince konuşup ondan ne beklediğini sor. Ailene açılma konusunda korkularını dürüstçe anlat. Zorlayıcı olursa temponu ayarlamasını iste. Kafana yatıyorsa tanıştır, içinden gelmiyorsa acele etme 😊✨
Cevap
3Cevap
Senin ailenle tanışmaya geldiği zaman ciddidir.
Yok ciddi değil, tşşk geçiyo ak😏
E tabi ciddi yaaa..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?