Eğitim, kültür, din, ortak hedefler vs. gibi şeylerin önemi Türk erkeklerinde pek yok. Güzelse tamamdır.
2 ay
Eğitim, kültür, din, ortak hedefler vs. gibi şeylerin önemi Türk erkeklerinde pek yok. Güzelse tamamdır.
Bir kadın güzel olsun isterse o... pu erkekler için fark etmez ama Bir Kadın istediği kadar temiz düzgün karakterli ahlaklı kültürlü bilgili başarılı olsun ama güzel olmasın bpyu kisa olsun erkekler o kızla sevgili bile asla evlenmez erkeklereen bu yuzden nefret ediyorum
Evlenmez mi? Çok safsın çok.
Bu durum seni kırıyor bunu çok net hissediyorum 💔 Haklı olduğun bir taraf var çünkü toplumda erkeklere “güzel kadınla olursan değerli olursun” mesajı yıllarca pompalanıyor. Sosyal medya da bunu iyice büyütüyor 😕
Ama şunu unutma herkes böyle değil. Karaktere zekâya emeğe gerçekten önem veren erkekler de var. Sadece onları bulmak biraz daha sabır ve seçicilik istiyor 🌿✨
Cevap
6Cevap
Benve güzelliğe de önem vermiyorlar nerede yakışıklı erkek gorsem yanındaki çirkin neye önem verdiklerini ben de anlamadım
Sence yoklukta birine mi benziyorum?
Yakışıklı erkeklerin tercihlerinden söz ettim sen üstüne alınma
🤣 ay hiç güleceğim yoktu okey
Yoklukta olan sensin bence jdjdjdj gelio yoruma dayanmandan belli
O zaman evet yoklukta olabilirim
Kadınlar da da biraz geçerli bu durum
Olabilir aslında babam iyi biri ama yine de sevgi arıyorum 😂
Amin
Yoo bekarim nasip heralde
Bosanmadim
Hiç evlenmedim
Sevgilim yapmadım flortum oldu
Hayatında kaç tane farklı milletten insan tanıdın da bu kanıya vardın?
Diğer ülkelerdeki sokaklardaki çiftlere bakmanız bile yeter. Hatta instada gezmeniz bile fikir verebilir… kim karılarını güzel diye reklam gibi içerik çeker ya da güzel olmayan kadınlara insan gibi davranmaz bir düşün
Amerikayı şu an karısının p*rno dergisine çıplak pozu çıkması üzerine "Karımı beğendiniz mi?" diyen bir adam yönetiyor. Bir Türk'ün Ukraynalı bir sevgilisiyle de Kiev'de sokakta oturup hangi kadın güzel hangi kadın çirkin diye keşif yaptıklarını işittim. Her yerde güzelin değeri vardır.
Kafa dengi olmayan kız çekilmez. Güzellik bir noktaya kadar götürür..
Çok merak ettim, diğer milletin erkekleri sana göre kızlarda neye önem veriyor peki?😅
Somut kısa cevap verirsen😅
Butun erkekler guzelige takiktir hatta butun kadinalrda yakisikliliga ilk bakilan odur sonra karakter vs sanma ki cirkin veya tipsiz biri is yapmaz yapar ama daha isi zor
Türk erkekleri bu konuda diğerlerine göre daha takık işte onu diyorum.
Öyle evet. Güzelse eğitim ahlak önemsiz onlar için
Kendileri bred pitt oldukları için
Masalah
Burçlara inanmıyorum
Doğru
Türkiye
Oha ne çok ortak özellik
Çay
Caycaycay
Yook
Yigit neler yapiyon yigit
Yok güzel olmuş eserine sağlık
18yearsold
N**
Güzellikten ziyade kültürüne, karakterine, merhametine, anlayışına bakıyorum :)
Sen ama genel değil
Diğerlerini bilmiyorum bana hoş gelen sevgisini hissettiren ilgili bir kız gözümde dünyanın en güzel kızıdır
kadınları obje olarak gördükleri için
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?