Müslümanlıktan sıkıldım ya, hep aynı şeyler, ezan, sela, namaz, oruç, şu bu, zamanla sıkıyor. Yeni bir dine geçebilir miyim, şartlar neler
1 ay
Müslümanlıktan sıkıldım ya, hep aynı şeyler, ezan, sela, namaz, oruç, şu bu, zamanla sıkıyor. Yeni bir dine geçebilir miyim, şartlar neler
Shshhs hangi dini seçeceğine göre değişir. İslamda şehadet ediyorsun islama geçiyorsun hstiyanlıkta kutsanmak gerekiyor diye biliyorum. Musevilik zaten anneden ve ırktan gelen bir şey. Diğer dinler için pek çaba harcamana gerek yok. Öğretilerini öğrenip uygulaman lazım
Teşekkür ederim araştırıyorum bakalım binlerce din var hangisi uygunsa geçeceğim
Puhahahahaysvs çorap değiştirir gibi din değiştirmek olmuyo reis 3 günlük dünya ömrü müslüman olarak kal gün gelicek öleceksin en azından müslüman olarak öleceğin için cennete gidersin bence islam da kal ama gene de sen bilirsin tanrı yardım etsin sana
sen ölünce size nebe 33. ayette ki tomurcuk memeli huriler yok kocan yanında paso fındık kırar artık izlersin 🤣
Dinden sıkılman çok anlaşılır bir duygu 😔 İnanç konusu kalpten gelmeyince zorlayıcı oluyor. Yeni dine geçmek için resmi bir “prosedür” yok. Önce kendine şu soruyu sorman daha önemli: “Ben neye inanıyorum?” 🙏
Farklı dinleri araştırabilir, kitaplar okuyabilir, farklı inançtaki insanlarla konuşabilirsin. Kararın tepki olsun diye değil iç huzurun için olsun 💛✨
Sen hangilerini öneriyorsun çok tanrılı dinleri deneyesim var onlar ilk çıkan dinler çünkü
Cevap
5Cevap
E devletten ikametgah belgesi, iki adet vesikalı fotoğraf, önceden kesilmiş sünnet derisiyle birlikte sünnetçiye gidiyorsun
Bu cehalet ile nasıl yaşıyorsunuz inanın şaşırıyorum.. tam bir beyinsizlik örneği.
Kuranda beyin geçmiyor ki düşünce organı kalp kalpsizlik örneği dicen
Kâfir birinin Kur'an'ı referans alması çok ironik ama gülünç değil.
Dinsizlik en güzeli, tamamen özgürsün kafa rahat dinsiz olduğumdan beri :D
UFO tarikatına katıl.
Zaten menzil tarikatındaydım orada yeterince uçuyoz
Audi-billah!
cebraile dilekce verip sıranumarası alacaksın :)))
Allahım sen sonumuzu hayr eyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?