Hindistan'da ve Güney Amerika ülkelerinde asla yaşamak istemem mesela
2 ay
Hindistan'da ve Güney Amerika ülkelerinde asla yaşamak istemem mesela
İspanya, İtalya veya Yunanistan da yaşamak isterim. Hindistan ve Pakistan çok zor. İllaki vardır başka da isteyeceğim ya da istemeyeceğim ilk aklıma gelen bunlar.
Kendi ülkemden başka ülkede yaşamak istemiyorum. Hangi durum ve zorluk olursa olsun ben kendi vatanımın toprağından ayrılmak istemem. yurt dışı benim için sadece gezilecek ortamlar olabilir. Yaşamak için degil
Açıkçası ben de böyle düşünüyorum. İyi derecede İngilizce biliyorum ama Türkiye dışında yaşamak istemiyorum. Daha doğrusu uzun süreli yaşamak istemiyorum. Belki eğitim amaçlı olabilir. Onun haricinde vatanım da vatanım jsuduxbeieid 🇹🇷
Evet katılıyorum. Kalınsa bile geçici olarak kalınabilir ama kalıcı zor. Ne olursa olsun insanın kendi vatanı gibisi yok
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🌹
Uzaktan karar vermek kolay geliyor ama kültürleri tanıdıkça insanın fikri çok değişebiliyor 😊 Hindistan ve Güney Amerika sana kaotik ve güvensiz hissettirmiş olabilir bu çok anlaşılır 🧠 Ben mesela yaşamak istesem Kuzey Avrupa ülkelerini seçerdim huzur ve düzen için 🇳🇴✨ Asla demem ama Ortadoğu’nun savaş ve baskı atmosferinde yaşamak zor gelirdi 🥺🌍
Cevap
8Cevap
tüm doğu ülkeleleri.
Hindistan ve afrika evet 😅 jameika olabilir amerikan ülkelerinin bazıları
Doğuda yaşamak istemem, tüm doğu ülkeleleri.
Amerika bende yaşamak istemem bitane siyahi aniden bana ateş edebilir orada ya beyazların olduğu yerde yasican zengin olup ya da yasamican
Çok film izliyorsun
@Nietzche91 filmle ne alakası var bunun bu bir gerçek orada. Zamanında siyahi birinin ukranyali kadını nasıl trende defalarca bıçakladığıni gördük. ve kadın suçsuz gencecik bı kızdı defol şimdi
Yani doğru da asla yaşanmicak nir ülke olamaz. Silaha erişim kolay olunca suö da artıyo tabi
Kardeş sen sıkıntılı mısın? Derdini anlatırken dahi düşmanca tavırlar'defol' tarzı umarım öldürülürsün acımam sen gibilere
@Nietzche91 sen kim bana öldürül diyorsun SS aldım bakalım ne bok yiceksin
Al al bir yerlerine monte edersin
@Nietzche91 tipini gibtigim ezigi
Hı hı sen sanki ingiltere kraliçesi, lordlar kamarasında asilzade. Donunu değiltirmekten acizsin millete caka satıyorsun folloş
@Nietzche91 sana kemik dahi atmayacak kadar güzelim şimdi defol bu arada don konusunda tamamen kendini anlatman iyiydi
Tipinin 3/10 u geçmediğine eminim. Yalandan kim ölmüş
@Nietzche91 konuşma bitmiştir havlamaya devam et buraya girmeyeceğim
Amma sıktın kaybol
Himdistana ben de gitmek istemem. Norveçte yaşamayı isterdim ama. Sen de mi yeni katıldın siteye
Afganistan'da yaşamak istemem, Karağ'da yaşardım.
Turkiyede yasamak istemem
Seni Suriyeye yollayalım o zaman ister misin
@Nightwalk35 kürdistan
Ah kıyamam sana öyle bir yer mi var sen rüyanda mı gördün :)
Sizin gibilerin vatandaşlığını elinden almaları lazım da işte...
Avrupanin birçok yeri olurda afrika ortadogu hindistan gibi yerleri tercih etmem
Hindistanda yaşamak istemezdim
Latin ülkeler ve hindistan benimde
iskandinav ülkelerinde yaşanır
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?